
Οι κινήσεις του Γ.Παπανδρέου μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Την τοποθέτηση του Θ.Πάγκαλου στη θέση του υπουργού Εξωτερικών, από την οποία αποχωρεί ο ίδιος, και την επαναδραστηριοποίηση του Κ.Λαλιώτη στον προεκλογικό αγώνα, θα ανακοινώσει ο Γ.Παπανδρέου, μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή.
38
Για τις επόμενες κινήσεις του μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται ο Γιώργος Παπανδρέου. Ύστερα από το κλείσιμο της κάλπης και την ανακοίνωση του αποτελέσματος, το βράδυ της Κυριάκής, ο νέος πρόεδρος του κινήματος αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις.
Από τη Δευτέρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, θα ακολουθήσουν κινήσεις που θα κλιμακώσουν τον προεκλογικό αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύει Το Βήμα το Σάββατο, ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να ανακοινώσει την αξιοποίηση δύο κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα, θα ζητήσει την τοποθέτηση του Θεόδωρου Πάγκαλου στη θέση του υπουργού Εξωτερικών, από την οποία ο ίδιος αποχωρεί, αφού εκλεγεί πρόεδρος. Η δεύτερη κίνηση θα είναι η επαναδραστηριοποίηση του Κώστα Λαλιώτη, από τον οποίο ο κ. Παπανδρέου θα ζητήσει να αναλάβει τη γενική ευθύνη του εκλογικού αγώνα, θέση που μέχρι σήμερα κατέχει ο κ. Πάγκαλος.
Από τη Δευτέρα ο Γιώργος Παπανδρέου μετακομίζει στον 6ο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη, στο γραφείο του προέδρου, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα περιοδεύσει και θα μιλήσει στο Κερατσίνι. Την Τρίτη ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής ως υπουργός Εξωτερικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- The Lancet: Το κορυφαίο ιατρικό περιοδικό αρνείται να καταθέσει στη Γερουσία των ΗΠΑ για την Covid-19
- Ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει ότι «θα είναι πάντα μέλος της βασιλικής οικογένειας»
- Βενεζουέλα και Κολομβία ανακοινώνουν στρατιωτική συνεργασία ενάντια στις «μαφίες»
- Η G7 ανησυχεί για τη σημαντική ενίσχυση των πυρηνικών οπλοστασίων της Κίνας και της Ρωσίας
- Η Google θα επενδύσει 40 δισ. δολάρια στην εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης Anthropic
- Λευκός Οίκος: Χωρίς τον όρο «γενοκτονία» η ανακοίνωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων