Με καινοτομίες το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ, που παρουσιάζεται την Τρίτη
Το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ παρουσιάζει το μεσημέρι της Τρίτης ο Κώστας Καραμανλής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι περιλαμβάνει καινοτομίες, και ότι βασίζεται σε πέντε άξονες. Μεταξύ άλλων προβλέπει αποκρατικοποιήσεις και μείωση φορολογικών συντελεστών.
Το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ παρουσιάζει το μεσημέρι της Τρίτης ο Κώστας Καραμανλής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι περιλαμβάνει εκπλήξεις και καινοτομίες, καθώς και ότι βασίζεται σε πέντε άξονες.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος την Τρίτη, οι προτάσεις της ΝΔ προβλέπουν:
– Αποκρατικοποιήσεις σε όλους τους ανταγωνιστικούς κλάδους της οικονομίας, καθώς και «μερική αποκρατικοποίηση» στις βιομηχανίες δικτύου (τηλεπικοινωνίες, ηλεκτρική ενέργεια).
– Σταθερότητα του φορολογικού συστήματος.
– Μείωση φορολογικών συντελεστών.
– Σταδιακή μείωση του δημόσιο χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ.
– Παροχή αναπτυξιακών κινήτρων, που θα διαφοροποιούνται ανά περιφέρεια.
Στο οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ, για το οποίο θα μιλήσουν επίσης ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ Γιώργος Σουφλιάς, και ο αρμόδιος συντονιστής του κόμματος Γιώργος Αλογοσκούφης, θα αναφέρονται συγκεκριμένα μέτρα για κοινωνικές ομάδες, όπως οι αγρότες, οι συνταξιούχοι, τα οποία -όπως θα δεσμευθεί ο Κ.Καραμανλής- θα εφαρμοστούν αμέσως μετά τις εκλογές από την κυβέρνηση της ΝΔ..
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, εκτός των εξαγγελιών αυτών, ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να ασκήσει σκληρή κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.