
Πέρασε στη Βουλή η διάταξη για την εισαγωγή της ΕΤΑ ΑΕ στο χρηματιστήριο
Με ψήφους 147 υπέρ και 129 κατά -επί συνόλου 276 παρόντων βουλευτών- πέρασε τελικά η επίμαχη διάταξη του άρθρου 49 του φορολογικού νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, που αναφέρεται στην εισαγωγή της ΕΤΑ ΑΕ στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
71
Με ψήφους 147 υπέρ και 129 κατά -επί συνόλου 276 παρόντων βουλευτών- πέρασε τελικά η επίμαχη διάταξη του άρθρου 49 του φορολογικού νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, που αναφέρεται στην εισαγωγή της εταιρείας Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (ΕΤΑ ΑΕ) στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Έτσι, η εταιρεία θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο και θα ιδιωτικοποιηθεί.
Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Δημήτρης Σιούφας, μετά το πέρας της ονομαστικής ψηφοφορίας που είχε ζητήσει η αξιωματική αντιπολίτευση, δήλωσε: «Το γεγονός ότι υπέρ του άρθρου τάχθηκε ο υποψήφιος ως νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου αποδεικνύει ότι συντάσσεται και ταυτίζεται με την πολιτική της κυβέρνησης Σημίτη, τη στιγμή που ο τρόπος εισαγωγής της ΕΤΑ ΑΕ στο χρηματιστήριο συνιστά ένα ακόμη έγκλημα σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass
- Επτά συλλήψεις στην Αϊτή μετά το ποδοπάτημα σε ιστορικό φρούριο με 25 νεκρούς
- Πέντε τρόποι για να «επανέλθεις» μετά το γιορτινό τραπέζι


