Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Μικρή υποχώρηση της οικονομικής εμπιστοσύνης στην ευρωζώνη το Δεκέμβριο
Ο δείκτης οικονομικής εμπιστοσύνης υποχώρησε ελαφρά το Δεκέμβριο στην ευρωζώνη, καθώς οι επιχειρηματίες εμφανίζονται περισσότερο επιφυλακτικοί για τις προοπτικές της ευρωπαϊκής οικονομίας. Σταθερή η καταναλωτική εμπιστοσύνη.
Ο δείκτης οικονομικής εμπιστοσύνης υποχώρησε ελαφρά το Δεκέμβριο στην ευρωζώνη, καθώς οι επιχειρηματίες εμφανίζονται περισσότερο επιφυλακτικοί για τις προοπτικές της ευρωπαϊκής οικονομίας.
Συγκεκριμένα, ο σχετικός δείκτης της Κομισιόν υποχώρησε στις 95,6 μονάδες από 96 το Νοέμβριο. Οι αναλυτές, σύμφωνα με το Reuters, προέβλεπαν άνοδο στις 96,15 μονάδες.
Ο επιμέρους δείκτης επιχειρηματικής εμπιστοσύνης σημείωσε πτώση στις -8 μονάδες, από -6 τον προηγούμενο μήνα. Η Κομισιόν πάντως επισημαίνει ότι ο δείκτης παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο των 30 τελευταίων μηνών και πολύ κοντά στο μεσοπρόθεσμο μέσο όρο.
Ο επιμέρους δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης παρέμεινε αμετάβλητος στις -16 μονάδες.
Στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο δείκτης οικονομικής εμπιστοσύνης σημείωσε επίσης μικρή πτώση, στις 96,2 μονάδες από 96,5 το Νοέμβριο.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!