Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός ΔΗΚΚΙ ο Γιάννης Δημαράς – Προκαλούν θλίψη οι δηλώσεις του, απαντά το κόμμα

Εκτός ΔΗΚΚΙ ο Γιάννης Δημαράς – Προκαλούν θλίψη οι δηλώσεις του, απαντά το κόμμα

Ο Γ.Δημαράς γνωστοποίησε με επιστολή του το ΔΗΚΚΙ ότι δεν θα είναι υποψήφιος με το κόμμα στις εκλογές. Το ΔΗΚΚΙ απάντησε ότι όσα αναφέρονται στην επιστολή του Γ.Δημαρά αποτελούν προφάσεις εν πολιτικαίς αμαρτίαις και προκαλούν θλίψη.

38

Ο πρώην βουλευτής Γιάννης Δημαράς γνωστοποίησε με επιστολή του στην Πολιτική Γραμματεία του ΔΗΚΚΙ την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος με το κόμμα στις προσεχείς εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Δημαράς είχε ενημερώσει για την πρόθεσή του αυτή τον πρόεδρο του ΔΗΚΚΙ Δ.Τσοβόλα και μέλη της ΠΓ προ καιρού, ενώ όλα δείχνουν ότι θα κατέλθει υποψήφιος στη Β Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ.

Το γραφείο Τύπου του ΔΗΚΚΙ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «όσα αναφέρονται στην επιστολή του Γιάννη Δημαρά αποτελούν προφάσεις εν πολιτικαίς αμαρτίαις και προκαλούν μόνο θλίψη για την συμπεριφορά του».

Επίσης, προστίθεται: «Δυστυχώς, η Κίρκη με το δέλεαρ της εξουσίας ευτελίζει τους ανθρώπους και το δήθεν εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, με τις παρασκηνιακές μεθόδους πολιτικής συναλλαγής, μας γυρίζει 40 χρόνια πίσω. Θυμίζουμε τα λόγια του αείμνηστου Γεωργίου Παπανδρέου επί αποστασίας το 1956: Την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη κανείς"».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024