
Με οριακή πτώση 0,04% έκλεισε το ΧΑ την Τετάρτη – Στις 2.130, 53 μονάδες ο δείκτης
Οριακές ήταν οι απώλειες στη Σοφοκλέους την Τετάρτη με τον Γενικό Δείκτη να κλείνει στις 2.130, 53 μονάδες (-0,04%). Από τις μετοχές που διακινήθηκαν 91 σημείωσαν άνοδο, 220 υποχώρησαν και 47 παρέμειναν σταθερές. Στα 138,6 εκατ.ευρώ οι συναλλαγές.
30
Οριακές ήταν οι απώλειες στη Σοφοκλέους την Τετάρτη με αποτέλεσμα ο Γενικός Δείκτης να κλείσει στις 2.130, 53 μονάδες (-0,04%). Από τις μετοχές που διακινήθηκαν 91 σημείωσαν άνοδο, 220 υποχώρησαν και 47 παρέμειναν σταθερές. Στα 138,6 εκατ.ευρώ οι συναλλαγές.
Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης παρουσίασε οριακή ενίσχυση κατά 0,01%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,50%, ενώ με αρνητικό προσημο και απώλειες 0,40% έκλεισε ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης.
Με αρνητικό πρόσημο έκλεισε και η πλειοψηφία των επιμέρους κλαδικών δεικτών. Οι κλάδοι της Κλωστοϋφαντουργίας και του Λιανικού Εμπορίου κατέγραψαν τις μεγαλύτερες απώλειες κατά 2,28% και 1,50% αντίστοιχα.
Αντίθετα, οι κλάδοι των Συμμετοχών και των Ορυκτών-Τσιμέντων πέτυχαν την καλύτερη επίδοση σε κλαδικό επίπεδο και ενισχύθηκαν κατά 0,44% και 0,35% αντίστοιχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Προειδοποιήσεις για ύφεση και ενεργειακή κρίση στην Ιταλία
- Μια σκηνή της Σίντνεϊ Σουίνι στο «Euphoria» διχάζει τα social media
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: «Χορταστικό» ημίχρονο με πέντε γκολ (vids)
- Ουκρανία: Το «κοιμηθείτε καλά, Ευρωπαίοι εταίροι» του Μεντβέντεφ που ανεβάζει τον «πυρετό» του πολέμου στη Γηραιά Ήπειρο
- Αίγιο: Μια σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Αναζητούνται άλλα πέντε άτομα
- Ιράν: Πάνω από 26.000.000 πολίτες έχουν προσφερθεί για εθελοντική στράτευση