Κρούσματα μηνιγγίτιδας σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό
Αθήνα: Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στους γονείς η είδηση δυο κρουσμάτων μηνιγγίτιδας σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό στη Νέα Σμύρνη. Τα δυο παιδιά νοσηλεύονται ήδη στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με διαγνωσμένο μηνιγγιτιδόκοκκο.
Αθήνα: Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στους γονείς η είδηση δυο κρουσμάτων μηνιγγίτιδας σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό στη Νέα Σμύρνη. Τα δυο παιδιά νοσηλεύονται ήδη στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με διαγνωσμένο μηνιγγιτιδόκοκκο.
Τρία άλλα που μεταφέρθηκαν με συμπτώματα από τον ίδιο βρεφονηπιακό σταθμό τελικά βρέθηκε ότι προσβλήθηκαν από εμπύρετη ίωση.
Πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας και το Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων αναφέρουν ότι έχουν ληφθεί όλα τα προληπτικά μέτρα και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος με αποτέλεσμα ο βρεφονηπιακός σταθμός να λειτουργεί κανονικά.
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
- Θρήνος στη Μολδαβία για την οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 7χρονη
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
- Λορέντζο Καριέρε: Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Ελευθέρας στον φίλο του
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Κλιματική αλλαγή: Η ζέστη και ο καπνός από τις πυρκαγιές αποτελούν τη νέα επικίνδυνη πραγματικότητα
- Ιράν: 38 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες από τις 22 Ιουνίου – Επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Συρία
- Ανεξάρτητος βουλευτής και ο Διονύσης Καλαματιανός
- Βριλήσσια: Σκύλος επιτέθηκε σε 66χρονο τον τραυμάτισε και σκότωσε το σκυλάκι του – Χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442