Κυριακή 12 Ιουλίου 2026
weather-icon 27o
ps. post
scriptum

Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν

Αίτηση αποφυλάκισης από τους συλληφθέντες για επεισόδια στην αντισύνοδο της Θεσ/νίκης

Αίτηση αποφυλάκισης από τους συλληφθέντες για επεισόδια στην αντισύνοδο της Θεσ/νίκης

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσαν την Τετάρτη οι δικηγόροι των πέντε διαδηλωτών που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ. Οι ίδιοι συνεχίζουν την απεργία πείνας, ενώ κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας ενός ατόμου.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

30

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσαν την Τετάρτη οι δικηγόροι των πέντε διαδηλωτών που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, στις 21 Ιουνίου. Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι συμμετείχαν στις διαδηλώσεις, αλλά όχι και στα επεισόδια.

Υπενθυμίζεται ότι οι πέντε από τους συνολικά επτά συλληφθέντες μεταφέρθηκαν χθες στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι ίδιοι συνεχίζουν την απεργία πείνας, ενώ η κατάσταση της υγείας του Ισπανού διαδηλωτή είναι πολύ κρίσιμη.

Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης η δικηγόρος του Ισπανού σημείωσε ότι ο πελάτης της κινδυνεύει άμεσα να πέσει σε κώμα. Η αίτηση αποφυλάκισης θα συζητηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Εν τω μεταξύ, ερωτηθείς σχετικά, ο υπουργός Δικαιοσύνης Φίλιππος Πετσάλνικος ανέφερε ότι οι πέντε απεργοί πείνας και δίψας μεταφέρθηκαν στις Φυλακές Κορυδαλλού, διότι το σωφρονιστικό κατάστημα Διαβατών, όπου βρίσκονταν προφυλακισμένοι, δεν διαθέτει ιατρείο.

Στους συλληφθέντες αναφέρθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας, σημειώνοντας ότι η μεταφορά έγινε για την προστασία της υγείας τους, καθώς και ότι οι τα επεισόδια που έγιναν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής ελάχιστα τιμούν την έννοια της διαδήλωσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 12 Ιουλίου 2026
Cookies