43

Ανεστάλησαν και την Τρίτη οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων κτισμάτων που επρόκειτο να γίνουν σε ιδιοκτησίες στην παραλιακή Αθηνών-Σουνίου, στο ύψος της Αναβύσσου, έπειτα από απόφαση του εισαγγελέα, που έφτασε στην περιοχή το μεσημέρι.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να ανακληθούν τα έγγραφα της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου για κατεδαφίσεις, αφού έκρινε πως πρέπει να εξεταστούν τα χαρτιά που προσκόμισαν οι δικηγόροι των ιδιοκτητών.

Βάσει αυτών των στοιχείων, υπάρχει δικαστική απόφαση του 1976 με την οποία τροποποιήθηκε η οριογραμμή του αιγιαλού και τα συγκεκριμένα αυθαίρετα καθίστανται νόμιμα.

Το θέμα εξετάστηκε σε ειδική σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών μεταξύ του υφυπουργού Απόστολου Φωτιάδη και του γγ της Περιφέρειας Μιχάλη Κυριακίδη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ