
Κυβερνητική αναδίπλωση για τη συνταξιοδότηση των βουλευτών στα 60 χρόνια
Μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, η κυβέρνηση αναδιπλώνεται και πιθανώς δεν θα φέρει στη Βουλή διάταξη νόμου για μείωση του χρόνου συνταξιοδότησης των βουλευτών από τα 65 στα χρόνια, όπως είχε αποφασίσει αρχικώς.
28
Μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, η κυβέρνηση αναδιπλώνεται και πιθανώς δεν θα φέρει στη Βουλή διάταξη νόμου για μείωση του χρόνου συνταξιοδότησης των βουλευτών από τα 65 στα χρόνια, όπως είχε αποφασίσει αρχικώς.
Όπως αναφέρει η Ελευθεροτυπία, για την αλλαγή της στάσης προϊδέασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας, λέγοντας: «Είναι ένα θέμα που εξετάζεται. Δεν έχουμε καταλήξει και δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή με βεβαιότητα αν τελικά θα έρθει ή όχι σχέδιο νόμου».
Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος κάλεσε την κυβέρνηση να εγκαταλείψει αμέσως τις σκέψεις για συνταξιοδότηση των βουλευτών στα 60, σημειώνοντας ότι προκαλούν το λαό.
«Η κυβέρνηση «να συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να μετατρέψει την προοπτική της δικής της ήττας σε κρίση εμπιστοσύνης των πολιτών προς την πολιτική και τους θεσμούς», είπε ο κ. Κωνσταντόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Αυξημένα μέτρα της τροχαίας για την γιορτή της Πρωτομαγιάς – Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών
- Ο Χάρι Στάιλς και η Ζόι Κράβιτζ αρραβωνιάστηκαν
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Άγιος Δημήτριος: «Από την κοπέλα ξεκίνησε το κακό» λέει ο παππούς του δράστη – Τι θα ισχυριστεί ο 20χρονος στον ανακριτή
- Τραγωδία στον Βόλο – Νεκρή σε τροχαίο 44χρονη μητέρα δύο παιδιών στον Αλμυρό