«Όχι» στην παροχολογία κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ από τον Κώστα Καραμανλή
«Δεν θα πάμε στη ΔΕΘ με λογικές παροχολογίας», προκειμένου να διαφυλαχθεί η εικόνα αξιοπιστίας και υπευθυνότητας του κόμματος, ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή κατά την πρώτη μετά τις διακοπές σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Ρηγίλλης.
28
«Δεν θα πάμε στη ΔΕΘ με λογικές παροχολογίας», προκειμένου να διαφυλαχθεί η εικόνα αξιοπιστίας και υπευθυνότητας του κόμματος, ήταν το μήνυμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή κατά την πρώτη μετά τις διακοπές σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Ρηγίλλης.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Τα Νέα, στελέχη του πολιτικού σχεδιασμού υπογράμμισαν πως στο μέτωπο τη ςοικονομίας η έμφαση πρέπει να δοθεί στην ανάδειξη της αναξιοπιστίας της κυβέρνησης και προσέθεταν ότι «δεν θα γίνουμε εμείς αναξιόπιστοι».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο συντονιστής Οικονομικών Γ.Αλογοσκούφης, ο οποίος δήλωνε ότι «σε καμία περίπτωση δεν θα υποσχεθούμε επιταγές χωρίς αντίκρισμα».
Πάντως, στο σχεδιασμό της Ρηγίλλης είναι να ανακοινωθούν κατά την ομιλία του Κ.Καραμανλή στη ΔΕΘ μέρα κοινωνικής πολιτικής, τ οποία θα είναι συγκεκριμένα και κοστολογημένα.
Επίσης, στη σύσκεψη έγινε μία πρώτη συνολική συζήτηση για την τακτική και τη στρατηγική που θα ακολουθήσει το κόμμα στους επόμενους μήνες. Ο Γ.Σουφλιάς ανέλυσε δύο σενάρια πιθανών κυβερνητικών πρωτοβουλιών: (α) Εκλογές το φθινόπωρο, ή (β) εκλογές στο τέλος του 2003.
Οι επιτελείς του κ. Καραμανλή, αποφάσισαν να ρίξουν το βάρος τους στην επίσημη εμφάνιση του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ, αναβάλλοντας την παρουσίαση των τριών ενοτήτων του προγράμματος (δημόσια διοίκηση, οικονομία, υγεία) για τις αρχές του φθινοπώρου στις περιοδείες που θα πυκνώσουν και στις συναντήσεις με φορείς.
Την Τετάρτη το πρωί ο κ. Καραμανλής συναντάται με το προεδρείο της ΚΕΔΚΕ στη Ρηγίλλης, ενώ προηγουμένως θα έχει συνάντηση εφ΄όλης της ύλης με τη δήμαρχο Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μικ Τζάγκερ έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο το 1976, σύμφωνα με τη νέα βιογραφία των Rolling Stones
- Χανιά: Η στιγμή που οδηγός ΙΧ χάνει τον έλεγχο και «καρφώνεται» σε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Ρουμάνοι: «Κάνει σκέψεις αποχώρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου»
- «Εδώ βρίσκεται ο λόγος που έκανα ότι έκανα» – Τι γράφουν τα σημειώματα που άφησε ο 89χρονος που τραυμάτισε 5 άτομα
- Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην Κοινότητα Αμπελώνα από τον Δήμο Πύργου
- Markos by Night: Το γέλιο επιστρέφει και αυτό το Σάββατο
- Το προφίλ του 89χρονου που τραυμάτισε 5 άτομα σε δύο διαφορετικά σημεία της Αθήνας
- Πηγές της Περιφέρειας υποστηρίζουν ότι υπάρχει πρόθεση τα Προσφυγικά να επιστραφούν ως χώροι κοινωνικής κατοικίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442