Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με χατ τρικ του Οκκά η ΑΕΚ 4-0 την Δόξα Δράμας

Με χατ τρικ του Οκκά η ΑΕΚ 4-0 την Δόξα Δράμας

Η ΑΕΚ μέσα σε πέντε ημέρες κατάφερε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις έστω και σε ματς Κυπέλλου κόντρα στην Δόξα Δράμας. Η «Ένωση» με χατ τρικ του εντυπωσιακού Οκκά κέρδισε με 4-0 και με τον Λυμπερόπουλο να δείχνει πλήρως προσαρμοσμένος στην νέα του ομάδα.

26

Προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση πήρε η ΑΕΚ. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, στον πρώτο αγώνα για την α φάση του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξήχθη στη Δράμα, επικράτησε 4-0 της τοπικής Δόξας και ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις για πρόκριση εν όψει και του επαναληπτικού που θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Πανιωνίου.

Η επιθετική υπεροχή της ΑΕΚ μεταφράστηκε σε γκολ μόλις στο 10ο λεπτό, όταν από την πάσα του Λυμπερόπουλου, ο Ρούσεφ, με αριστερό μονοκόματο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαλτιμά, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 4 και στο 8 είχαν χάσει δύο ευκαιρία με τους Μπορμπόκη και Οκκά.

Στο 32 η ομάδα του Μπάγεβιτς, έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος, όμως ο Οκκάς με κεφαλιά (μετά τη σέντρα του Μπορμπόκη) σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των Δραμινών.

Η «Ένωση» ξεκίνησε με γκολ και το δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 48ο λεπτό, ο Οκκάς μετά από «μίνι› επέλαση, πλάσαρε έξυπνα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεν δυσκολεύτηκε να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία του Μπαλτιμά (0-2).

Ο Κύπριος επιθετικός, δείχνοντας μέρος του ταλέντου που διαθέτει, κατάφερε μέσα σε ένα δίλεπτο να πετύχει δύο ακόμη τέρματα και να πανηγυρίσει το πρώτο του «χατ-τρικ› με τα χρώματα της ΑΕΚ.

Στο 89, με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 3-0 για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ίδιος παίκτης με μονοκόματο αριστερό βολέ από τη μεγάλη περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ, παρατάχθηκε χωρίς το Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος υπέστη διάταση οπίσθιου μηριαίου και δεν ταξίδεψε στη Δράμα. Αντίθετα, την πρώτη τους εμφάνιση με τα «κιτρινόμαυρα» πραγματοποίησαν οι Λυμπερόπουλος και Αμπονσά.

Δόξα Δράμας: Μπαλτιμάς, Θεοδωρέλης, Μαχαιρίδης Μ., Μαχαιρίδης Τ. Τερζίεφ, Πετρίδης, Μούτσιος, Μιχελίδης, Κυριακίδης (62 Παπαδόπουλος Π.), Μύγας (67 Φέρφερης), Μουτίδης (60 Παπαδόπουλος Δ.)
ΑΕΚ: Χιώτης, Μπορμπόκης, Ζαγοράκης, Οκκάς, Ρούσεφ, Λυμπερόπουλος (58 Μαλαδένης), Μόρας, Κασάπης (67 Κρέικ), Αμπονσά (74 Πορτουλίδης), Κατσουράνης, Καψής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024