Από τις 20 Αυγούστου 2003 και έως τις 29 Φεβρουαρίου 2004 θα διαρκέσει η φετινή κυνηγετική περίοδος. Η σχετική απόφαση, που υπέγραψε ο υφυπουργός Γεωργίας Φώτης Χατζημιχάλης, επιφέρει ελάχιστες αλλαγές σε όσα ισχύουν για το κυνήγι.
Από τις 20 Αυγούστου 2003 και έως τις 29 Φεβρουαρίου 2004 θα διαρκέσει η φετινή κυνηγετική περίοδος. Η σχετική απόφαση, που υπέγραψε ο υφυπουργός Γεωργίας Φώτης Χατζημιχάλης, επιφέρει ελάχιστες αλλαγές σε όσα ισχύουν για το κυνήγι.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας το Σάββατο, η υπουργική απόφαση προβλέπει:
– Παραμένουν οι περσινές ρυθμίσεις για τα θηλαστικά και επιτρέπεται το κυνήγι του φασιανού σε όλη τη χώρα. – Το κυνήγι των δενδρόβιων και εδαφόβιων λήγει στις 29 Φεβρουαρίου 2004, εκτός της φάσας, της δενδρότσιχλας και του κότσυφα, που λήγει στις 10 Φεβρουαρίου 2004. – Το κυνήγι των υδρόβιων και παρυδάτιων πουλιών καθορίστηκε από 15 Σεπτεμβρίου έως 10 Φεβρουαρίου 2004. – Τα τέλη έκδοσης αδειών κυνηγιού παραμένουν στα περσινά επίπεδα, ενώ διατηρούνται όλες οι απαγορεύσεις που ίσχυαν και πέρυσι.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων