Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φοβού τα... χειρότερα το μήνυμα του Μπάγεβιτς για την ΑΕΚ

Φοβού τα… χειρότερα το μήνυμα του Μπάγεβιτς για την ΑΕΚ

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έκρυψε οτι φοβάται τα... χειρότερα για την ΑΕΚ, ύστερα από την απόφαση του ΣΔΟΕ. για πρόστιμο ύψους 23 εκατ. ευρώ. Παρ όλα αυτά η «πρώτη» της «Ένωσης» έγινε κανονικά την Τετάρτη, απουσία φυσικά του Νικολαΐδη. Ανανέωσε ο Πέτκοφ...

26

Παρά την αποχώρηση του Μάκη Ψωμιάδη από τα διοικητικά της ΑΕΚ και την ανάληψη της ευθύνης της ΠΑΕ από την ENIC, τα προβλήματα στην «Ένωση» παραμένουν. Το πρωί της Τετάρτης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε προγραμματίσει την πρώτη συγκέντρωση των παικτών ενόψει της νέας περιόδου.

Λίγο μετά τις 8, οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στο προπονητήριο των Θρακομακεδόνων, έδωσαν αίμα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις και στην συνέχεια χωρίσθηκαν σε γκρουπ ξεκινώντας ελαφρά προπόνηση.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που επέβλεπε την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών του, μίλησε στους δημοσιογράφους για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

«Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες και φοβάμαι μήπως τα πράγματα γίνουν χειρότερα. Θα περιμένουμε λίγες ημέρες, αφού γίνονται προσπάθειες για να βελτιωθεί η κατάσταση. Τα πράγματα δεν βαδίζουν σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει» είπε χαρακτηριστικά ο Μπάγεβιτς και προσέθεσε:

«Υπό αυτές τις συνθήκες, θα είναι πολύ δύσκολο να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, αφού δεν θα υπάρχει ηρεμία στην ομάδα».

Όσον αφορά στο θέμα Νικολαΐδη, ο έμπειρος τεχνικός, επεσήμανε: «Μιλήσαμε χθες και του είπα ότι θέλω να επιστρέψει. Μου είπε ότι προς το παρόν δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο.

Αναφερόμενος στα μεταγραφικά θέματα και τον αντικαταστάτη του Ντέμη, ο Μπάγεβιτς, τόνισε: «Θα δείτε σε λίγες ημέρες αν θα είναι ο Οκκάς ή κάποιος άλλος. Οι μεταγραφές εξαρτώνται από την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Και προς το παρόν η κατάσταση δεν μας επιτρέπει μεγάλα πράγματα».

Τέλος, ο Μπάγεβιτς αναφέρθηκε και στις εκκρεμότητες με τους παίκτες που πρέπει να υπογράψουν νέα συμβόλαια, χωρίς να μιλήσει για τον Βασίλη Τσάρτα:

«Απομένει να υπογράψουν ο Ναλιτζής και ο Ίβιτς. Υπάρχει ένα θέμα και με τον Ράιτ που βρίσκεται με την εθνική ομάδα της χώρας του. Μιλήσαμε και του είπα να γυρίσει γρήγορα γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τον υπολογίζω».

Εκτός από τους Νικολαΐδη και Ράιτ, από την «πρώτη» της ΑΕΚ απουσίασαν οι διεθνείς Λάκης, Καψής, Ζαγοράκης, Τσάρτας, Κατσουράνης, που θα επιστρέψουν την Δευτέρα, ο Γεωργάτος που έχει άδεια μέχρι την Παρασκευή, καθώς και οι Σεντένο και Πριέτο, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Μπάγεβιτς.

Aνανέωσε ο Πέτκοφ

Μετά από συζητήσεις που κράτησαν αρκετό διάστημα, ο Μιλέν Πετκόφ συμφώνησε με την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, να παραμείνει στην «Ένωση» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το οικονομικό μέρος της συμφωνίας δεν έγινε γνωστό, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, οι απολαβές του διεθνή Βούλγαρου, θα κυμανθούν στα ίδια με τα περυσινά επίπεδα.

Ο Πετκόφ έγινε ο έβδομος παίκτης της ΑΕΚ που μένει στην ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκαν οι Λάκης, Ζαγοράκης, Κωστένογλου, Μαλαδένης, Μπορμπόκης και Ιβιτς (σ.σ. δεν έχει υπογράψει ακόμη), ενώ εκκρεμούν οι ανανεώσεις με τον Βασίλη Τσάρτα και τον Δημήτρη Ναλιτζή.

Tέλος ο Χρήστος Τσεβάς υπέγραψε σήμερα πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο μεσο-επιθετικός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 1985 και μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στη Β ομάδα της «Ένωσης».

Τα πρώτα φιλικά της ΑΕΚ

Τέσσερις φιλικούς αγώνες θα δώσει η ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στην Αυστρία. Η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την κυπελλούχο Τσεχίας Τέπλιτσε, την τούρκικη Γαλατασαράι, την τσέχικη Σπάρτα Πράγας και την πρωταθλήτρια Ισραήλ Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά οι αγώνες, οι ώρες και τα γήπεδα διεξαγωγής τους έχουν ως εξής:

9 Ιουλίου ΑΕΚ-Τέπλιτσε Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18:30 στο γήπεδο Farchant
12 Ιουλίου ΑΕΚ-Γαλατά Σαράι Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19:00 στο γήπεδο Schwaz
15 Ιουλίου ΑΕΚ-Σπάρτα Πράγας Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18:30 στο γήπεδο Farchant
17 Ιουλίου ΑΕΚ-Μακάμπι Τελ Αβίβ Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18:30 στο γήπεδο Axams

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024