Συνεχίζουν στην ΑΕΚ Μαλαδένης, Μπορμπόκης, Ίβιτς και Κωστένογλου
Ένας ένας οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην ΑΕΚ την περασμένη σεζόν συμφωνούν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ένωση, κάτι που είχε άλλωστε ζητήσει μετ επιτάσεως και ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Την Τετάρτη ήταν η σειρά των Χρήστου Μαλαδένη και Βασίλη Μπορμπόκη.
Ένας ένας οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην ΑΕΚ την περασμένη σεζόν συμφωνούν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ένωση, κάτι που είχε άλλωστε ζητήσει μετ επιτάσεως και ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Την Τετάρτη ήταν η σειρά των Χρήστου Μαλαδένη και Βασίλη Μπορμπόκη.
Παρά τη διαφορά των 200.000 ευρώ που υπήρχε ανάμεσα σε Μαλαδένη και ΑΕΚ, φαίνεται ότι στη νέα συνάντηση που είχαν την Τετάρτη οι δύο πλευρές κατάφεραν να βρουν τη «χρυσή» τομή και έτσι ο 29χρονος μέσος συμφώνησε να μείνει στους «κιτρινόμαυρους» για τα τρία επόμενα χρόνια, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.
Ακόμη, ο 34χρονος Μπορμπόκης ανανέωσε τη συνεργασία του για 1+1 χρόνο, χωρίς πάντως να γίνουν γνωστά τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας των δύο πλευρών.
Αργότερα την Τετάρτη ανακοινώθηκε και η επίτευξη συμφωνίας με τους Ίλια Ίβιτς και Νίκο Κωστένογλου. Ο Σέρβος επιθετικός συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση για τρία ακόμη χρόνια, ενώ ο πολύπειρος αμυντικός ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αφαίρεσε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες του από το προφίλ του στο instagram, κίνηση που μπορεί να δείχνει κάτι για την μεταγραφή του από την Παρτιζάν.