Στην κυκλοφορία επιπλέον 18 χιλιόμετρα της Εγνατίας Οδού στο νομό Καβάλας
Ένα ακόμα τμήμα της Εγνατίας Οδού δόθηκε στην κυκλοφορία. Πρόκειται για το τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο στην Ασπρη Αμμο Καβάλας έως και τον ανισόπεδο κόμβο στη Χρυσούπολη Νέστου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 76,3 εκατομμύρια ευρώ.
Ένα ακόμα τμήμα της Εγνατίας Οδού συνολικού μήκους 18 χιλιομέτρων δόθηκε στην κυκλοφορία. Πρόκειται για το τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο στην Ασπρη Αμμο Καβάλας έως και τον ανισόπεδο κόμβο στη Χρυσούπολη Νέστου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 76,3 εκατομμύρια ευρώ.
Με την παράδοση του έργου ολοκληρώνεται ουσιαστικά το μέχρι σήμερα εγκεκριμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τον ανατολικό κλάδο του άξονα της οδού Εγνατίας. Το έργο μελετήθηκε ώστε μελλοντικά να συνδέσει την πόλη της Καβάλας με το νέο εμπορευματικό λιμάνι της πόλης και με το υπό κατασκευή σιδηροδρομικό δίκτυο, που θα φθάσει έως τη Νέα Καρβάλη.
Τα εγκαίνια του έργου έγιναν από τον υπουργό Μακεδονίας Θράκης Γιώργο Πασχαλίδη και τον υφυπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιάννη Τσακλίδη.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων