Επίσκεψη Αθνάρ σε Παρίσι και Λονδίνο με «φόντο» το μεταπολεμικό Ιράκ
Με τους ομολόγους του Ζαν Πιερ Ραφαρέν και Τόνι Μπλερ συναντάται την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη αντίστοιχα ο Ισπανός πρωθυπουργός Χοσέ Μαρία Αθνάρ, ο οποίος επισκέπτεται Παρίσι και Λονδίνο για σειρά επαφών σχετικά με το Ιράκ και τις εξελίξεις στη Μ.Ανατολή.
Με τους ομολόγους του Ζαν Πιερ Ραφαρέν και Τόνι Μπλερ συναντάται την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη αντίστοιχα ο Ισπανός πρωθυπουργός Χοσέ Μαρία Αθνάρ, ο οποίος επισκέπτεται Παρίσι και Λονδίνο για σειρά επαφών σχετικά με το μεταπολεμικό Ιράκ και τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Ισπανού πρωθυπουργού, στη συνάντηση του Χοσέ Μαρία Αθνάρ με τον Τόνι Μπλερ θα τεθούν επί τάπητος οι εξελίξεις στο Ιράκ την επομένη του πολέμου, και κατά βάση η ανοικοδόμηση της χώρας.
Οι συνομιλίες του με τον Ζαν Πιερ Ραφαρέν θα εστιαστούν κυρίως στην ειρηνευτική διαδικασία μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Η ισπανική κυβέρνηση στηρίζει τις προσπάθειες αναβίωσης των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών και προ ημερών ο Αθνάρ είχε τηλεφωνική επαφή με τον Παλαιστίνιο ηγέτη, Γιασέρ Αραφάτ, καθώς και τον Αιγύπτιο πρόεδρο, Χόσνι Μουμπάρακ.
Κατά την παραμονή του στο Παρίσι, ο Αθνάρ θα παραστεί και σε διάσκεψη σχετικά με την απρόσμενη εκλογική επιτυχία του ακροδεξιού ηγέτη Ζαν Μαρί Λεπέν το περασμένο Απρίλιο.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.