Απόπειρα διάρρηξης στην οικία του επικεφαλής του συμβουλίου που ελέγχει την ΠΑΕ ΑΕΚ
Απόπειρα διάρρηξης στην οικία του στα Πατήσια κατήγγειλε ο πρόεδρος του ελεγκτικού συμβουλίου, Κυριάκος Σαχανίδης, ο οποίος έχει την ευθύνη για τον έλεγχο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί ήδη το Αστυνομικό Τμήμα Ανω Πατησίων.
Απόπειρα διάρρηξης στην οικία του στα Πατήσια κατήγγειλε ο πρόεδρος του ελεγκτικού συμβουλίου, Κυριάκος Σαχανίδης, ο οποίος έχει την ευθύνη για τον έλεγχο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Τπ περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης και ήδη το Αστυνομικό Τμήμα Ανω Πατησίων διεξάγει προανάκριση.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η σύζυγος του κ. Σαχανίδη όταν γύρισε στο σπίτι τους στην οδό Προμηθέως 4 στα Ανω Πατήσια, διαπίστωσε ότι κάποιοι είχαν προσπαθήσει να παραβιάσουν την είσοδο.
Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και στο σημείο πήγε συνεργείο της σήμανσης, που διαπίστωσε ότι πράγματι υπήρχαν σημάδια παραβίασης στην κύρια είσοδο, ωστόσο, εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και έφυγαν άπρακτοι για άγνωστη αιτία.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων