Στο Αφγανιστάν της εποχής των Ταλιμπάν μια χήρα αναγκάζεται να μεταμφιέσει την κόρη της σε αγόρι, προκειμένου η μικρή να εργαστεί. Όταν οι Αρχές αναγκάζουν το παιδί να πάει στο σχολείο, η ταυτότητα “του” Οσαμά κινδυνεύει να γίνει γνωστή. Μαρίνα Γκολμπαχάρι Ηθοποιός: Αρόιφ Χεράτι Σεντίχ Μπαρμάκ
Στο Αφγανιστάν της εποχής των Ταλιμπάν μια χήρα αναγκάζεται να μεταμφιέσει την κόρη της σε αγόρι, προκειμένου η μικρή να εργαστεί. Όταν οι Αρχές αναγκάζουν το παιδί να πάει στο σχολείο, η ταυτότητα “του” Οσαμά κινδυνεύει να γίνει γνωστή.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»