Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 29o
ps. post
scriptum

Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει

Με χαμόγελο για Αθήνα και προβληματισμό για υπερνομαρχία το πολιτικό συμβούλιο της ΝΔ

Με χαμόγελο για Αθήνα και προβληματισμό για υπερνομαρχία το πολιτικό συμβούλιο της ΝΔ

Με χαμόγελα και συγχαρητήρια προς τη Ντόρα Μπακογιάννη ξεκίνησε την Τετάρτη η συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ υπό τον Κ.Καραμανλή. Ωστόσο, το κλίμα είναι βαρύ για την επιλογή Τζαννετάκου και αναμένεται να ασκηθεί κριτική από τα στελέχη.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

38

Με χαμόγελα και συγχαρητήρια προς τη Ντόρα Μπακογιάννη ξεκίνησε την Τετάρτη η συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ υπό τον Κ.Καραμανλή. Ωστόσο, το κλίμα είναι βαρύ για την επιλογή Τζαννετάκου και αναμένεται να ασκηθεί κριτική από τα στελέχη.

Ο κ. Καραμανλής χαριτολογώντας είπε στην κ. Μπακογιάννη ότι βλέπει πολλές ερμηνείες στις εφημερίδες για τον θερμό εναγκαλισμό τους το βράδυ των εκλογών. Στη συζήτηση παρενέβη ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος ρώτησε τη νεοεκλεγείσα δήμαρχο Αθηναίων γιατί ήταν τόσο θερμός ο εναγκαλισμός.

Εκείνη με χιούμορ απάντησε «στον Ισίδωρο (σ.σ. το σύζυγό της) πέφτει λόγος και μπορεί να έχει άποψη, εσένα δεν σου πέφτει».

Το ερώτημα που κυριαρχεί είναι αν θα «πέσουν κεφάλια» για την επικοινωνιακή τακτική που ακολούθησε η ΝΔ και για την επιλογή Τζαννετάκου. Στο στόχαστρο πολλών στελεχών βρίσκεται ο επικοινωνιολόγος Γιάννης Λούλης. Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης δήλωσε «κεφάλια γιατί να πέσουν; Κριτική θα γίνει μέσα στα όργανα και όχι στο πεζοδρόμιο. Δεν είναι ελάττωμα μόνο της ΝΔ, αλλά όλων των κομμάτων που καθοδηγούνται από τις δημοσκοπήσεις και τεχνοκρατική αντίληψη και όχι από πολιτικό ένστικτο».

Ο Μιλτιάδης Εβερτ επανέλαβε ότι είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αφού ο χάρτης της Ελλάδας «έγινε μπλε». Ο γραμματέας της ΚΕ Βαγγέλης Μεϊμαράκης διέψευσε και πάλι ότι οι διαφωνίες του με τον κ. Σουφλιά έφτασαν προχθές σε κλειστή σύσκεψη στα όρια επεισοδίου, κάτι που επιβεβαιώνουν και συνεργάτες του Θεσσαλού πολιτικού.

«Μόνο συζητούμε» είπε ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ άλλα κορυφαία στελέχη απέφυγαν να πουν οτιδήποτε. Ο Γιάννης Τουσιάκης τόνισε ότι η ΝΔ πέτυχε το στόχο της να γίνει πρώτο κόμμα και πως τα επιμέρους προβλήματα θα συζητηθούν στα όργανα. Από την συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου απουσιάζει ο Κ.Μητσοτάκης, ο οποίος δεν μετέχει στις κομματικές διαδικασίες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies