Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Δεν έχω σχέση με ενέργειες της 17Ν, δηλώνει στην απολογία της η Σωτηροπούλου
Η Αγγελική Σωτηροπούλου υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με ενέργειες της 17Ν και επίσης, ότι δεν είχε αντιληφθεί πως ο Σάββας Ξηρός και ο Δ.Κουφοντίνας ήταν μέλη της οργάνωσης. Αυτό προκύπτει από την απολογία της στον Λ.Ζερβομπεάκο πριν από ένα μήνα.
Η Αγγελική Σωτηροπούλου υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με ενέργειες της 17Ν και επίσης, ότι δεν είχε αντιληφθεί πως ο Σάββας Ξηρός και ο Δ.Κουφοντίνας ήταν μέλη της οργάνωσης. Αυτό προκύπτει -σύμφωνα με πληροφορίες- από την απολογία της στον Λ.Ζερβομπεάκο πριν από ένα μήνα.
Αναφερόμενη στην έκρηξη στον Πειραιά, η Αγγ.Σωτηροπούλου υποστηρίζει στην απολογία της ότι εκείνο το βράδυ της 29ης Ιουνίου ο Κουφοντίνας πήγε την ίδια και το παιδί σε φιλικό τους σπίτι στο Καματερό και γύρισε στο Βαρνάβα, για να συνεχίσει -όπως υποστήριξε- τις μελισσοκομικές του εργασίες και να τις πάρει από εκεί λίγο αργότερα.
Η Σωτηροπούλου αναφέρει ότι ο σύντροφός της επέστρεψε στο Καματερό γύρω στις 11:30-12:00 το βράδυ και ότι στο δρόμο για τον Βαρνάβα τους είπε ότι υπήρχε πρόβλημα με το αυτοκίνητο, τούς βρήκε ταξί για να πάνε στο σπίτι τους και ο ίδιος έμεινε στο σημείο για να δει τη βλάβη.
Επίσης, υποστηρίζει ότι ο Κουφοντίνας επέστρεψε στο Βαρνάβα, μετά από μιάμιση ώρα, πιθανότατα με ταξί και ότι την επομένη το πρωί της είπε ότι θα πάει στον Χολαργό για να πάρει το αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με την απολογία της 40χρονης, μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος του Σάββα Ξηρού, ο Κουφοντίνας της είπε ότι θα έφευγε από το σπίτι και θα πήγαινε δύο-τρεις μέρες στο σπίτι της Κερατέας γιατί φοβόταν μήπως είχε πρόβλημα με τη στρατολογία.
Όσον αφορά στην απολογία της στον εφέτη ανακριτή Λεωνίδα Ζερβομπεάκο την Πέμπτη, η Αγγελική Σωτηροπούλου αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξή της στις δολοφονίες του Στίβεν Σόντερς και του Θάνου Αξαρλιάν, ο οποίος σκοτώθηκε κατά την εκτόξευση ρουκέτας εναντίον του αυτοκινήτου του πρώην υπουργού Οικονομίας, Ιωάννη Παλαιοκρασσά.
Τέλος, η Σωτηροπούλου φέρεται να εξέφρασε την αγανάκτησή της για το γεγονός ότι ασκήθηκαν εναντίον της συμπληρωματικές διώξεις που βασίστηκαν, όπως υποστηρίζει η ίδια, σε αντικρουόμενες καταθέσεις μαρτύρων.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου