Παρασκευή 01 Μαϊου 2026
weather-icon 12o
Την Παρασκευή η συζήτηση στον ΑΠ για την αναίρεση του βουλεύματος για το «Σάμινα»

Την Παρασκευή η συζήτηση στον ΑΠ για την αναίρεση του βουλεύματος για το «Σάμινα»

Στις 4 Οκτωβρίου θα ζητηθεί στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου η αίτηση αναίρεσης που άσκησε ο εισαγγελέας Ευάγγελος Κρουσταλάκης κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αγαίου σχετικά με το πολύνεκρο ναυάγιο του πλοίου «Εξπρές Σάμινα».

43

Την ερχόμενη Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2002, θα συζητηθεί στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου η αίτηση αναίρεσης που άσκησε ο εισαγγελέας Ευάγγελος Κρουσταλάκης κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αιγαίου, με το οποίο παραπέμπονται να δικαστούν για πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα ο πλοίαρχος και άλλα τρία μέλη του πληρώματος του «Εξπρές Σάμινα».

Με την αίτησή του ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά να μετατραπούν τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, να ασκηθούν διώξεις κατά δύο εκπροσώπων της πλοιοκτήτριας εταιρείας του «Εξπρές Σάμινα», όπως και κατά του ασυρματιστή του μοιραίου πλοίου, τον οποίο απαλλάσσει το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αιγαίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 01 Μαϊου 2026
Cookies