
Επανέναρξη των συνομιλιών Κληρίδη – Ντενκτάς, εν όψει της συνάντησης στο Παρίσι
Επαναλαμβάνονται από την Τρίτη οι συνομιλίες μεταξύ του Προέδρου της Κύπρου Γλ.Κληρίδη και του κατοχικού ηγέτη Ρ.Ντενκτάς. Ο νέος γύρος συνομιλιών αποκτά ιδιαίτερη σημασία εν όψει της συνάντησης που θα έχει με τους δύο ηγέτες στο Παρίσι ο ΓΓ του ΟΗΕ.
37
Επαναλαμβάνονται από την Τρίτη οι απ ευθείας συνομιλίες μεταξύ του Προέδρου της Κύπρου Γλαύκου Κληρίδη και του κατοχικού ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς.
Ο νέος γύρος συνομιλιών αποκτά ιδιαίτερη σημασία εν όψει της συνάντησης που θα έχει με τους δύο ηγέτες στο Παρίσι, στις 6 Σεπτεμβρίου, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν.
Ο ειδικός σύμβουλος του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αλβαρο ντε Σότο, πραγματοποιεί τη Δευτέρα χωριστές επαφές με Γλ.Κληρίδη και Ρ.Ντενκτάς.
Κατά τις επαφές του ο κ. Ντε Σότο αναμένεται ότι θα κάνει προπαρασκευαστική εργασία για τη συνάντηση των Παρισίων, ενώ την όλη προσπάθεια θα στηρίξουν ο Βρετανός απεσταλμένος, λόρδος Χάνεϊ, που αναμένεται να μεταβεί στην Κύπρο την Παρασκευή και ο Αμερικανός συντονιστής για το Κυπριακό, Τόμας Γουέστον, ο οποίος θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην περιοχή στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Το μανιφέστο του Ινστιτούτου Τσίπρα: Κάλεσμα σύγκλισης στα αριστερά του Κέντρου – Μεταρρύθμιση και ρήξη
- «H Μελάνια Τραμπ έτοιμη για κατασκοπία» – Φόρεσε τα γυαλιά ηλίου Meta της Ray-Ban
- Eurostat: Στην κορυφή του κινδύνου φτώχειας η Ελλάδα – Ο πληθωρισμός γονατίζει τα νοικοκυριά στην ΕΕ
- A Prime Minister Who Exists To Cater To Private Interests
- «Ας κάνουμε τον Πλούτωνα πλανήτη ξανά» λέει ο διοικητής της NASA
- Κούζμα για ΣΕΦ: «Απίστευτο κοινό» – Η «ερυθρόλευκη» ανάρτηση του Αμερικανού NBAer (vid, pic)


