Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λ.Κηφισίας, στο ύψος του Φάρου Ψυχικού, από την Τρίτη
Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από αύριο, Τρίτη, στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Φάρου Ψυχικού, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα για τον ανισόπεδο κόμβο, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΧΩΔΕ.
53
Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από αύριο, Τρίτη, στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Φάρου Ψυχικού, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα για τον ανισόπεδο κόμβο, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΧΩΔΕ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, τη Δευτέρα, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα απαγορευθεί η αριστερή στροφή από την Λ.Κηφισίας προς την οδό Δ.Βασιλείου και το Νέο Ψυχικό. Οι οδηγοί θα στρίβουν δεξιά προς Ψυχικό στον Φάρο, αριστερά στην οδό 25ης Μαρτίου και θα περνούν απέναντι στην οδό Δ.Βασιλείου στο Νέο Ψυχικό.
Επίσης, στην κατεύθυνση προς τα βόρεια προάστια, στο ύψος του Φάρου Ψυχικού θα απαγορευθεί η αριστερή στροφή από την Λ.Κηφισίας προς την οδό 25ης Μαρτίου και το Παλαιό Ψυχικό. Οι οδηγοί θα μπορούν είτε να περνούν από τον κόμβο της οδού Κατεχάκη και να στρίβουν δεξιά στην οδό Βασιλέως Παύλου, είτε να στρίβουν αριστερά στον κόμβο της Αγίας Βαρβάρας -ο επόμενος κόμβος από το Φάρο Ψυχικού- προς την οδό Εθνάρχου Μακαρίου και το Ψυχικό.
Όσον αφορά στις στάσεις των λεωφορείων επί της Λ.Κηφισίας, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα μεταφερθούν στην Λεωφόρο Μαραθωνοδρόμων -παράπλευρη της Λ.Κηφισίας- στην οποία θα κινούνται όλα τα αστικά λεωφορεία, από την Τρίτη.
Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν έως ότου ολοκληρωθούν τα έργα στον ανισόπεδο κόμβο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μην «κλέβεις» χρόνο από τον ύπνο σου
- Καιρός: Έως τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Για πρώτη φορά πράσινο φως για «φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι»
- Ο Μικ Τζάγκερ λέει ότι «δεν υπάρχει τίποτα καλό στο να μεγαλώνεις»
- Η επιστήμη ξέρει γιατί σήμερα νιώθουμε πιο πολύ νοσταλγία από ποτέ
- Κόμματα: Στην κινούμενη άμμο του πολιτικού σκηνικού
- Η Silicon Valley στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
- Το «Godzilla» Ελ Νίνιο και το νέο σοκ που απειλεί τις τιμές των τροφίμων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442