
Τα δημιουργήματα του Προμηθέα από τον Πίτερ Ουστίνοφ στο Ηρώδειο
Τον θεατρικό μονόλογο Τα δημιουργήματα του Προμηθέα, μία μοναδική παράσταση από τον Πίτερ Ουστίνοφ, αφιερωμένη στα παιδιά της UNICEF θα φιλοξενήσει το βράδυ της 9ης Αυγούστου το Ηρώδειο.
43
Η αγάπη και η προσφορά του Πίτερ Ουστίνοφ για τα παιδιά της UNICEF είναι γνωστή. Γι αυτά, λοιπόν, τα παιδιά, ο μεγάλος ηθοποιός έφτασε στην Ελλάδα, την «κοιτίδα του πολιτισμού» όπως αποκαλεί τη χώρα μας, προκειμένου να παρουσιάσει το βράδυ της 9ης Αυγούστου μία μοναδική παράσταση στο Ηρώδειο.
Ο λόγος για τον θεατρικό μονόλογο Τα δημιουργήματα του Προμηθέα, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί διεθνώς το πιο ώριμο και ουσιαστικό έργο στη σταδιοδρομία του Ουστίνοφ.
Την παράσταση, που συνοδεύεται από τη μουσική του Μπετόβεν σχετικά με το μύθο του Προμηθέα, έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν πολλοί πρέσβεις Καλής Θελήσεως της UNICEF, ανάμεσα στους οποίους ο Ρότζερ Μουρ, η Λιβ Ούλμαν, ο Χάρι Μπελαφόντε, η Νάνα Μούσχουρη και τη Μπερναντέτ Σιράκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Άφησε αιχμές για τον Αταμάν ο πρόεδρος της Χάποελ, Οφέρ Γιανάι: «Ακούω ότι οι παίκτες σου…»
- Κίνηση: Κυκλοφοριακό έμφραγμα σε πολλούς δρόμους της Αττικής – Πού παρατηρούνται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Χωρίς κοινά αποτελέσματα ξανά οι φοιτητικές εκλογές: Διαφορετική πρωτιά δίνουν ΠΚΣ και ΔΑΠ
- Η ικανοποίηση του Μαρτίνεθ για το Final-4: «Τώρα, τι άλλο;»
- ΕΙΝΑΠ: Στάση εργασίας στο Νοσοκομείο της Νίκαιας σήμερα – Τι ζητούν οι γιατροί
- Πόσο γεμάτες είναι οι φυλακές στην ΕΕ; Υπερπληθυσμός και κακές συνθήκες στην Ελλάδα




