Πρόωρες εκλογές ζητά εκ νέου η ΝΔ, διά στόματος Γ.Αλογοσκούφη
Τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ.Αλογοσκούφης, την Παρασκευή. Δήλωσε ότι «εάν η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει, ας αποχωρήσει το ταχύτερο δυνατόν, και ας γίνουν εκλογές». Σκεπτικιστικά αντιμετωπίζει το θέμα Αβραμόπουλου.
Τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Αλογοσκούφης, την Παρασκευή. Σχολιάζοντας τις πρόσφατες εξελίξεις, δήλωσε ότι «εάν η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει, ας αποχωρήσει το ταχύτερο δυνατόν, και ας γίνουν εκλογές».
Σημείωσε ακόμα, ότι «οι υπουργοί δεν κάνουν τη δουλειά που πρέπει, και ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να συντονίσει την κυβέρνηση».
Όσον αφορά στο θέμα της ενδεχόμενης επιστροφής του Δημήτρη Αβραμόπουλου στη ΝΔ, ο κ. Αλογοσκούφης το αντιμετωπίζει σκεπτικιστικά. Ανέφερε ότι «η ΝΔ είναι ένα κόμμα ανοιχτό και δεν μπορεί να βάλει κανείς προϋποθέσεις για την επιστροφή του Δ.Αβραμόπουλου» και προσέθεσε ότι «η ΝΔ δεν είναι περίπτερο να μπαινοβγαίνει όποιος θέλει, ό,τι ώρα θέλει».
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων