
Σε νέες βάσεις η συνεργασία ΕΟΤ – Ελληνικού Φεστιβάλ
Τη διεύρυνση της συνεργασίας του ΕΟΤ με το Ελληνικό Φεστιβάλ ανήγγειλε την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΕΟΤ, Γιάννης Πατέλης, εξηγώντας ότι «ΕΟΤ και Φεστιβάλ έχουν κοινή πορεία σε θέματα τουριστικού πολιτισμού».
43
Τη διεύρυνση της συνεργασίας του ΕΟΤ με το Ελληνικό Φεστιβάλ ανήγγειλε την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΕΟΤ Γιάννης Πατέλης. «ΕΟΤ και Φεστιβάλ έχουν κοινή πορεία σε θέματα τουριστικού πολιτισμού» εξήγησε ο κ.Πατέλης, επικροτώντας την ποιότητα των φεστιβαλικών εκδηλώσεων.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η διεξαγωγή το 2004 διεθνούς συνεδρίου για τις αναπτυξιακές ευκαιρίες που παρέχονται μέσω του πολιτιστικού τουρισμού, καθώς και η συμμετοχή του Ελληνικού Φεστιβάλ στις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού που μετέχει ο ΕΟΤ.
«Λένε πως ένας Κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, αλλά ο Περικλής έφερε την άνοιξη» δήλωσε ο κ. Πατέλης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Προσπαθούμε με τη δουλειά μας να πείσουμε ότι ο πολιτισμός είναι πολύ σημαντικό εργαλείο στα χέρια του τουρισμού και πως η Ελλάδα δεν έχει μόνο νησιά και θάλασσα, αλλά και σύγχρονο πολιτισμό» απάντησε ο διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ Περικλής Κούκος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ιράν – ΗΠΑ: 7η συναπτή νύχτα ανταλλαγής πληγμάτων – «Η λογική της κλιμάκωσης ξεφεύγει ολοένα περισσότερο»
- Κυπριακό: Ο Ερχιουρμαν χαιρετίζει την επίσκεψη Γκουτέρες και κάνει λόγο για «ουσιαστικές συζητήσεις»
- Ο Τραμπ απειλεί με επιπλέον δασμούς τον Καναδά για την μόλυνση του αέρα λόγω των πυρκαγιών
- Συμπαράσταση σε τρομοκράτες
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας





