
Τώρα είναι καιρός για συνεργασία χωρίς προκαταλήψεις, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ
Κατηγορίες εναντίον του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ότι προσπαθεί να διχάσει τους Έλληνες, απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής κατά την ομιλία του στην Κω.
38
Κατηγορίες εναντίον του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ότι προσπαθεί να διχάσει τους Έλληνες, απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής κατά την ομιλία του στην Κω.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι επιχειρεί να διχάσει τους Έλληνες υψώνοντας διαχωριστικές γραμμές και παρατήρησε: «Δεν με χωρίζει τίποτε με κάποιον απλώς και μόνο επειδή οι γονείς μας βρέθηκαν σε διαφορετικά στρατόπεδα στα "πέτρινα χρόνια" της δεκαετίας του 40.
»Σημασία έχει τώρα που επουλώσαμε τις πληγές, τώρα που μπορούμε να κοιτάμε μπροστά χωρίς προκαταλήψεις από το χθες, τώρα να θέσουμε σε ενέργεια την πραγματικά επωφελή διάσταση της συνεργασίας. Και αυτό ζητώ να το κάνουμε πράξη πριν από όλα στο χώρο της αυτοδιοίκησης».
Ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε ότι ως κυβέρνηση το κόμμα του θα μειώσει κατά 30% τους συντελεστές ΦΠΑ για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Αναφέρθηκε, επίσης, στα προβλήματα των θαλάσσιων συγκοινωνιών που εξυπηρετούν τα νησιά και σημείωσε πως έτσι δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη της περιοχής και ενίσχυση του τουρισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Αυξημένα μέτρα της τροχαίας για την γιορτή της Πρωτομαγιάς – Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών
- Ο Χάρι Στάιλς και η Ζόι Κράβιτζ αρραβωνιάστηκαν
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Άγιος Δημήτριος: «Από την κοπέλα ξεκίνησε το κακό» λέει ο παππούς του δράστη – Τι θα ισχυριστεί ο 20χρονος στον ανακριτή
- Τραγωδία στον Βόλο – Νεκρή σε τροχαίο 44χρονη μητέρα δύο παιδιών στον Αλμυρό