Προβλήματα στον έλεγχο των τροφίμων διαπίστωσαν οι κοινοτικοί ελεγκτές
Αθήνα: Στασιμότητα διέκριναν οι κοινοτικοί ελεγκτές σε ό,τι αφορά την αποτελεσματικότητα του ελεγκτικού μηχανισμού για την ασφάλεια και την υγιεινή στα τρόφιμα.
Αθήνα: Στασιμότητα διέκριναν οι κοινοτικοί ελεγκτές σε ό,τι αφορά την αποτελεσματικότητα του ελεγκτικού μηχανισμού για την ασφάλεια και την υγιεινή στα τρόφιμα.
Οι ελεγκτές που ήταν στη χώρα μας την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκαν χώρους μαζικής εστίασης και καταστήματα πώλησης τροφίμων και διαπίστωσαν ότι εξακολουθούν να υφίστανται τα προβλήματα στη νομοθεσία που εμποδίζουν την πλήρη λειτουργία του Ειδικού Φορέα Ελέγχου Τροφίμων.
Επίσης, επισήμαναν ότι επικρατεί στη νομοθεσία πολυνομία και ότι υπάρχει έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού. Παράλληλα, τόνισαν ότι τα περισσότερα βιοχημικά και βιοτεχνολογικά εργαστήρια δεν έχουν ακόμα τις απαραίτητες εγκρίσεις της ΕΕ, ενώ όσον αφορά στα τυποποιητήρια ελαιόλαδου, αν και καθυστέρησαν να εναρμονιστούν με τις κοινοτικές επιταγές, τώρα είναι νομότυπα.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας