Με σημαντικές απώλειες 1,60% έκλεισε την Τετάρτη η Σοφοκλέους
Έντονες πιέσεις δέχθηκαν την Τετάρτη στην πλειοψηφία τους οι τιμές των μετοχών και ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε τελικώς στις 2.367,07 μονάδες, σημειώνοντας απώλειες της τάξης του 1,60%. Όλοι οι κλαδικοί δείκτες έκλεισαν με απώλειες.
25
Έντονες πιέσεις δέχθηκαν την Τετάρτη στην πλειοψηφία τους οι τιμές των μετοχών και ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε τελικώς στις 2.367,07 μονάδες, σημειώνοντας απώλειες της τάξης του 1,60%. Όλοι οι κλαδικοί δείκτες έκλεισαν με απώλειες. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 123,3 εκατ. ευρώ ή 42 δισ. δρχ.
Οι επενδυτές στην πλειοψηφία τους προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις τίτλων, επηρεασμένοι και από το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στα διεθνή χρηματιστήρια. Αυξημένες ρευστοποιήσεις εκδηλώθηκαν και σε μικρομεσαίους τίτλους με στόχο την κατοχύρωση των πρόσφατων κερδών καθώς και το κλείσιμο ανοιχτών θέσεων.
Οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν όλοι με απώλειες και τις μεγαλύτερες είχαν των Μετάλλων με 4,13%, των Εκδόσεων με 3,35%, των Συμμετοχών με 3,13%, των Κατασκευών με 2,90% και του Χονδρικού Εμπορίου με 2,55%. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έχασε σε ποσοστό 1,61%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε κατά 1,89% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε απώλειες 1,94%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 31 σημείωσαν άνοδο, 320 υποχώρησαν και δέκα παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καλημέρα και καλό μήνα λέει ο Αρκάς αλλά με αντιφατικές διαθέσεις
- Ενοικιαστές: Πού μπορούν να ζήσουν τελικά πιο ανθρώπινα και τι λέει ο δείκτης Carrie Bradshaw
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (1/2): Πού θα δείτε το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, το Άρης – Παναθηναϊκός και όλα τα διεθνή
- Η φέτα και ο ανταγωνισμός από το λευκό τυρί
- Η «Αφηγήτρια ταινιών» επιστρέφει στον Κάτω Χώρο του Θεάτρου του Νέου Κόσμου
- ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στη Νέα Φιλαδέλφεια – Με Πανσερραϊκό ο ΠΑΟΚ, με Κηφισιά ο Παναθηναϊκός

