Πτωτικά κινείται το μεσημέρι της Τετάρτης η Σοφοκλέους
Πτωτικά, στο επίπεδο των 2.210 μονάδων, κινείται ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών το μεσημέρι της Τετάρτης, με τις τράπεζες να δέχονται για άλλη μία φορά ισχυρές πιέσεις.
Απώλειες 0,19% καταγράφει στις 12:20 μ.μ. της Τετάρτης ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, με αποτέλεσμα να διαμοπρφώνεται στις 2.218,38 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 17 εκατ. ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες στην πλειοψηφία τους χάνουν έδαφος και τις μεγαλύτερες απώλειες έχουν των Επενδύσεων με 1,32%, των Μετάλλων με 0,76% και των Ειδών-Λύσεων Πληροφορικής με 0,69%.
Ανοδο καταγράφουν οι δείκτες της Πληροφορικής με 0,19%, των Κλωστοϋφαντουργικών εταιρειών με 0,17% και του Χονδρικού Εμπορίου με 0,14%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης χάνει σε ποσοστό 0,42%, της μεσαίας υποχωρεί κατά 0,13% και της μικρής καταγράφει απώλειες σε ποσοστό 0,19%.
Σημειώνεται ότι από το πρωί μεγάλη υποχώρηση καταγράφουν η Εθνική Τράπεζα και Alhpa Bank. Στις 12:20 βρίσκονταν αντιστοίχως στο -1,44% και -1,35%.
Από τις μετοχές που διακινούνται 101 σημειώνουν άνοδο, 111 υποχωρούν και 71 παραμένουν αμετάβλητες.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών