Στην τελική ευθεία επιλογής αναδόχου το τμήμα του πρoαστιακού Τρεις Γέφυρες – ΣΚΑ
Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να επιλεγεί ο ανάδοχος για το δεύτερο και μεγαλύτερο έργο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου. Οικονομικές προσφορές για την ανάληψη του έργου κατέθεσαν την Πέμπτη τέσσερις κοινοπραξίες.
Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να επιλεγεί ο ανάδοχος για το δεύτερο και μεγαλύτερο έργο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου αρχικού προϋπολογισμού 113 δισ. δρχ. (331.621.423 ευρώ), που θα συνδέσει τις Τρεις Γέφυρες με το Συγκοινωνιακό Κέντρο Αχαρνών (ΣΚΑ).
Οικονομικές προσφορές για την ανάληψη του έργου κατέθεσαν την Πέμπτη τέσσερις κοινοπραξίες. Αυτές είναι οι:
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών