
Έργα της συλλογής Κωστάκη «ταξιδεύουν» στη Λάρισα
Σαράντα αυθεντικά δείγματα και ορισμένα από τα πιο διάσημα έργα της Ρωσικής Πρωτοπορίας από τη συλλογή Κωστάκη θα παρουσιαστούν από τις 9 Φεβρουαρίου έως τις 9 Μαρτίου στο Εικαστικό Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Λάρισας.
38
Έργα της Ρωσικής Πρωτοπορίας από τη συλλογή Κωστάκη θα παρουσιαστούν από τις 9 Φεβρουαρίου έως και τις 9 Μαρτίου στο Εικαστικό Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Λάρισας.
Στην έκθεση, που διοργανώνεται από το Εικαστικό Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Λάρισας σε συνεργασία με το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, θα παρουσιαστούν 40 αυθεντικά δείγματα του κινήματος που άλλαξε την πορεία της ευρωπαϊκής τέχνης στις αρχές του 20ού αιώνα.
Μέσα από τα εκτιθέμενα έργα το θεσσαλικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά ορισμένα από τα πιο διάσημα έργα των καλλιτεχνών της Ρωσικής Πρωτοπορίας, καθώς και να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του κινήματος από τις αρχές του 20ού αιώνα έως και το 1930.
Η έκθεση θα συνοδεύεται από έναν πλήρως ενημερωμένο κατάλογο, από τον οποίο οι επισκέπτες θα γνωρίσουν και την ιστορία της δημιουργίας της συλλογής Κωστάκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Καύσιμα: Ο πόλεμος εκτόξευσε τις τιμές στην ΕΕ – 20% πάνω το ντίζελ
- Όμιλος ΔΕΗ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διάθεση Ομολόγου της ΔΕΗ για τους κατοίκους των νομών Κοζάνης – Φλώρινας
- Φάμελλος για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία δεν χαρίζεται – Η ενίσχυσή της είναι διαχρονική ευθύνη όλων μας
- Δήμος Πειραιά: Με επιτυχία τα εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης «1964–2026» του Νίκου Τζιζμετζόγλου
- Η Ρωσία «μαγειρεύει» τα οικονομικά της δεδομένα για να κρύψει την πραγματική της κατάσταση
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση απέτυχε – Πέντε μέτρα για να στηρίξουμε τους κτηνοτρόφους της Λέσβου



