
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθήσει οριστικά η Γουινόνα Ράιντερ
Ενώπιον του δικαστηρίου θα εμφανιστεί στις 8 Φεβρουαρίου η Γουινόνα Ράιντερ, προκειμένου να δικαστεί για την υπόθεση κλοπής ρούχων από πολυτελές κατάστημα του Μπέβερλι Χιλς. Ο δικηγόρος της ηθοποιού επιμένει, πάντως, ότι πρόκειται για παρεξήγηση.
30
Ενώπιον του δικαστηρίου θα εμφανιστεί στις 8 Φεβρουαρίου η Γουινόνα Ράιντερ, προκειμένου να δικαστεί για την υπόθεση κλοπής ρούχων από πολυτελές κατάστημα Saks Fifth Avenue του Μπέβερλι Χιλς. Η διάσημη ηθοποιός αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κλοπής, του βανδαλισμού και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Ο δικηγόρος της Αμερικανίδας ηθοποιού υποστηρίζει ότι πρόκειται για παρεξήγηση, αφού η Γουινόνα είχε ήδη πληρώσει για κάποιες από τις αγορές της και απλώς έγινε λάθος συνεννόηση με τις υπαλλήλους. Όσο για την κατοχή ναρκωτικών ουσιών, δήλωσε ότι η ηθοποιός είχε ιατρική συνταγή -απλώς δεν την είχε μαζί της.
Ωστόσο, οι κάμερες του καταστήματος κατέγραψαν την σκηνή που η Ράιντερ αφαιρούσε τις ετικέτες από τα αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια έβαζε σε μια μεγαλύτερη σακούλα με ρούχα που είχε αγοράσει νωρίτερα.
Κατά τη σύλληψή της ήταν φιλική και πολύ ευγενική -«μία πραγματική κυρία», όπως την περιέγραψαν οι αστυνομικοί που την οδήγησαν στο τμήμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Καισαρική: Το 67% των παιδιών στην Ελλάδα γεννιούνται με την συγκεκριμένη μέθοδο
- Επτά νεκροί και 24 τραυματίες στη Ρωσία μετά από επίθεση ουκρανικών drones
- Ρέκβιεμ για ένα κόμμα που έχει κλείσει τον κύκλο του – αυγή για μια νέα ελπίδα για την κοινωνία




