
Έτοιμη να κατακτήσει τη βρετανική θεατρική σκηνή η Γκουίνεθ Πάλτροου
Αποφασισμένη να γοητεύσει το θεατρόφιλο κοινό της βρετανικής πρωτεύουσας δηλώνει η Γκουίνεθ Πάλτροου. Η (δις) βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα εμφανιστεί στο έργο Proof, το οποίο ανεβαίνει το Μάιο σε θέατρο του West End.
30
Αποφασισμένη να γοητεύσει το θεατρόφιλο κοινό της βρετανικής πρωτεύουσας δηλώνει η Γκουίνεθ Πάλτροου. Η (δις) βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα εμφανιστεί στο έργο Proof, το οποίο ανεβαίνει το Μάιο στο Donmar Warehouse στο West End, εκεί που χτυπά η καρδιά του θεάτρου.
Όπως μετέδωσε το BBC, η Πάλτροου πείστηκε να μετακομίσει στο Λονδίνο από τον Σαμ Μέντες, τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη της ταινίας American Beauty. Tο θεατρικό έργο θα σκηνοθετήσει ο Τζον Μάντεν, γνωστός και από την ταινία Ερωτευμένος Σαίξπηρ. Σημειώνεται ότι το Proof έχει ανέβει στο Μπρόντγουεϊ με επιτυχία, ενώ ο συγγραφέας του, Ντέιβιντ Όμπουρν, έχει κερδίσει βραβείο Πούλιτζερ.
Η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν είναι η πρώτη ξένη ηθοποιός που αποφασίζει να εγκατασταθεί στο Λονδίνο για να παίξει στο θέατρο. Στη σχετική λίστα των Αμερικανών ηθοποιών συμπεριλαμβάνονται η Νικόλ Κίντμαν, η Καθλίν Τέρνερ, η Φέι Νταναγουέι και ο Κέβιν Σπέισι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου με 7 «ναι» και ένα λευκό
- Φαράγγι της Σαμαριάς: Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση Βέλγου τουρίστα
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
- Μάριος Φραγκούλης: Τα παιδικά χρόνια χωρίς τους γονείς του και το bullying από τους συμμαθητές του
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σπίτι στην Άνω Τούμπα – Σώθηκε ένας ηλικιωμένος




