Πτωτικά κινείται το μεσημέρι της Δευτέρας η Σοφοκλέους
Παρά το γεγονός ότι η συνεδρίαση της Δευτέρας στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών άνοιξε με ανοδικές τάσεις, ένα περίπου τέταρτο πριν τις 12 το μεσημέρι ο γενικός δείκτης τιμών γύρισε σε αρνητικό πρόσημο. Η συναλλακτική κίνηση είναι μικρή.
Παρά το γεγονός ότι η συνεδρίαση της Δευτέρας στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών άνοιξε με ανοδικές τάσεις, ένα περίπου τέταρτο πριν τις 12 το μεσημέρι ο γενικός δείκτης τιμών γύρισε σε αρνητικό πρόσημο. Έτσι, στις 1:00 μ.μ. ο γενικός δείκτης τιμών διαμορφώνονταν στις 2.638,30 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,30%, ενώ η αξία των συναλλαγών έφτανε τα 27,6 εκατομμύρια ευρώ.
Από τους επιμέρους δείκτες, μόνο οι Ασφάλειες, οι Εκδόσεις και Εκτυπώσεις, οι Επενδύσεις και η Πληροφορική είχαν άνοδο. Τα σημαντικότερα κέρδη κατέγραφαν από την έναρξη των συναλλαγών οι Ασφάλειες.
Οι κύριοι δείκτες της υψηλής, μέσης και μικρής κεφαλαιοποίησης κινούνταν όλοι χαμηλότερα, με 0,16%, 0,45% και 0,41% αντιστοίχως. Από τους 316 τίτλους που κινούνταν, 161 είχαν πτώση και 94 είχαν άνοδο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.