Η Γιάννα, τρόφιμος σε ψυχιατρείο στα σύνορα μεταξύ Ρωσίας και Τσετσενίας, παίζει όλη μέρα ακορντεόν και βρίσκει καταφύγιο στις φαντασιώσεις της (ονειρεύεται ότι είναι αρραβωνιασμένη με τον τραγουδιστή Μπράιαν Ανταμς). Ο πόλεμος, όμως, κάποια στιγμή εισβάλλει και μέσα στο ίδρυμα καθώς Τσετσένοι αντάρτες το χρησιμοποιούν ως κατάλυμα. Γιούλα Βισότσκαγια Ηθοποιός: Μπράιαν Ανταμς Αντρέι Κοντσαλόφσκι
Η Γιάννα, τρόφιμος σε ψυχιατρείο στα σύνορα μεταξύ Ρωσίας και Τσετσενίας, παίζει όλη μέρα ακορντεόν και βρίσκει καταφύγιο στις φαντασιώσεις της (ονειρεύεται ότι είναι αρραβωνιασμένη με τον τραγουδιστή Μπράιαν Ανταμς). Ο πόλεμος, όμως, κάποια στιγμή εισβάλλει και μέσα στο ίδρυμα καθώς Τσετσένοι αντάρτες το χρησιμοποιούν ως κατάλυμα.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.