
Σε στάδιο μετατρέπεται ο Θόλος της Χιλιετίας
Βρέθηκε τελικά αγοραστής για το Θόλο της Χιλιετίας και η βρετανική κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει τη μετατροπή του σε στάδιο χωρητικότητας 20.000 ατόμων. Αγοραστής θα είναι, σύμφωνα με το BBC, η εταιρεία Meridian Delta.
38
Οριστική λύση στο πρόβλημα που ακούει στο όνομα Θόλος της Χιλιετίας φαίνεται ότι δίνει η βρετανική κυβέρνηση, καθώς σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να ανακοινώσει τη μετατροπή του πολυχώρου σε αθλητικές εγκαταστάσεις.
Σύμφωνα με το BBC, η βρετανική κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει ότι κατέληξε σε συμφωνία με την εταιρεία Meridian Delta, η οποία σκοπεύει να μετατρέψει τον Θόλο σε στάδιο 20.000 θέσεων. Στους γύρω χώρους θα λειτουργήσουν καταστήματα, βοηθητικές εγκαταστάσεις και γραφεία.
Ο Θόλος της Χιλιετίας τώρα παραμένει άδειος, ενώ η συντήρησή του στοιχίζει στον Βρετανό φορολογούμενο 1,8 εκατ. λίρες το μήνα (1 δισ. δραχμές περίπου).
Η εταιρεία Meridian Delta στηρίζεται οικονομικά από τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από την ομάδα μπάσκετ των Los Angeles Lakers, τον Φίλιπ Ανσουτς.
Η φήμη της εξαγοράς του Θόλου της Χιλιετίας από την εταιρεία Millenium Dleta έχει ήδη προκαλέσει τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης. Ο εκπρόσωπος των Συντηρητικών, Τιμ Γέο, δήλωσε στο BBC: «Οι διαπραγματεύσεις έγιναν εν κρυπτώ, κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει πραγματικά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- Ο Ζόραν Μαμντάνι για τον ενδεχόμενο σύλληψης του Νετανιάχου στη Νέα Υόρκη – «Είναι εγκληματίας πολέμου», λέει
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
- Μεθυσμένος σκόρπισε τον τρόμο στον Κολωνό – Χτύπησε άνδρα με φαλτσέτα και τραυμάτισε 26χρονο σε τροχαίο
- Πώς θα προστατευτούν οι καταθέσεις από τις κατασχέσεις





