
Στο σφυρί κινδυνεύουν να βγουν οι Sothebys
Το ενδεχόμενο να πωληθούν οι Sothebys εξετάζει τώρα το διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού οίκου, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν μετά την αποκάλυψη της απάτης του πρώην προέδρου Αλφρεντ Τάουμπμαν.
38
Το ενδεχόμενο να τεθούν προς πώληση οι Sothebys εξετάζει το διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού οίκου δημοπρασιών εξαιτίας της δυσχερούς κατάστασης, στην οποία έχει περιέλθει.
Σύμφωνα με το δικτυακό τόπο ArtDaily, η εξέλιξη αυτή δρομολογήθηκε λίγο καιρό μέτα την καταδικαστική απόφαση εναντίον του Αμερικανού εκατομμυριούχου και πρώην προέδρου του οίκου, Αλφρεντ Τάουμπμαν, για τη σύναψη παράνομων συμφωνιών με τον μεγάλο αντίπαλο, τους Christies.
Ο Τάουμπμαν εξακολουθεί να κατέχει την πλειψηφία των μετοχών της εταιρείας. Οι Sothebys εκτιμούν ότι η απάτη του Τάουμπμαν μεταφράζεται σε απώλειες κερδών ύψους 400 εκατ. δολαρίων
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- Ο Ζόραν Μαμντάνι για τον ενδεχόμενο σύλληψης του Νετανιάχου στη Νέα Υόρκη – «Είναι εγκληματίας πολέμου», λέει
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
- Μεθυσμένος σκόρπισε τον τρόμο στον Κολωνό – Χτύπησε άνδρα με φαλτσέτα και τραυμάτισε 26χρονο σε τροχαίο
- Πώς θα προστατευτούν οι καταθέσεις από τις κατασχέσεις





