Στην Ρωσία μέσω Sollers επεκτείνονται οι Fiat – Chrysler
Vladimir Putin παρόντος αναμένεται να υπογραφεί σήμερα, Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010 η συμφωνία μεταξύ Fiat και της ρωσικής της εταίρου Sollers για την κατασκευή εργοστασίου επί ρωσικού εδάφους το οποίο θα παράγει τόσο μοντέλα της ιταλικής φίρμας όσο και της Chrysler.
Το εργοστάσιο θα κατασκευαστεί στο Naberezhnye Chelny στο οποίο θα μεταβούν ο Sergio Marchionne και οι ιθύνοντες της Sollers αλλά και ο Ρώσος πρωθυπουργός για την υπογραφή της συμφωνίας που αντιστοιχεί σε επένδυση 2,4 δισεκατομμυρίων ευρώ και η οποία θα δημιουργήσει την δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ρωσίας μετά την AvtoVAZ όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ρωσική κυβέρνησης.
Η κοινοπραξία θα κατασκευάζει 500.000 οχήματα ετησίως με τα διακριτικά της Fiat και της Chrysler τα οποία όπως τονίζεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ρωσική κυβέρνηση θα αποτελούνται κατ ελάχιστο από 50% από εγχώρια εξαρτήματα. Από την συνολική παραγωγή του εργοστάσιου το 90% θα προοριστεί για την ρωσική αγορά και το υπόλοιπο για εξαγωγή.
- Πρόβλημα αποτελεσματικότητας για τη Ρεάλ Μαδρίτης
- Καιρός: Πρωτοχρονιά με τσουχτερό κρύο και χιόνια ακόμη και στην Αττική – Πού θα το στρώσει
- Θεσσαλονίκη: Έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης του ψύχους για τις ευάλωτες ομάδες
- Όταν η Γκουίνεθ Πάλτροου αρνήθηκε να γυρίσει μια ερωτική σκηνή με τον Ίθαν Χοκ στις «Μεγάλες Προσδοκίες»
- Tα προγράμματα που «τρέχουν» για τη στέγαση – Το ύψος των δανείων και οι δικαιούχοι
- «Ο Ποτσέκο είναι έτοιμος να αναλάβει τη Γαλατάσαραϊ»

