Στην Κρήτη βρίσκεται από την Τρίτη ο Δημήτρης Αβραμόπουλος
Στην Κρήτη περιοδεύει από το μεσημέρι της Τρίτης ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης παραμονής του ο πρόεδρος του Κινήματος Ελεύθερων Πολιτών θα έχει επαφές με τις τοπικές Αρχές και φορείς του νησιού.
Στην Κρήτη περιοδεύει από το μεσημέρι της Τρίτης ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης παραμονής του ο πρόεδρος του Κινήματος Ελεύθερων Πολιτών θα έχει επαφές με τις τοπικές Αρχές και φορείς του νησιού.
Ο κ. Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί σήμερα τη Νεάπολη, όπου θα συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με τον μητροπολίτη Πέτρας και Χερσονήσου κ.Νεκτάριο, με το δήμαρχο κ. Καστρινάκη, με το νομάρχη Λασιθίου κ. Παπατσάκωνα και με το δήμαρχο Αγ.Νικολάου κ. Ζερβό.
Αύριο ο πρόεδρος του ΚΕΠ θα περιοδεύσει στο Νομό Ηρακλείου με πρώτο σταθμό τη Χερσόνησο. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τον περιφερειάρχη κ. Καρούντζο, το δήμαρχο Ηρακλείου Κ.Ασλάνη, ενώ αργότερα θα επισκεφθεί τις Μοίρες, το Τυμπάκι, το Σπήλι και τα Σφακιά. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα βρίσκεται στα Χανιά και το Ρέθυμνο.
Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο κ. Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί τους τάφους των Βενιζέλων, τη Θέρισσο και την ιστορική Μονή Αρκαδίου.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.