Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκαμάρα, Ραμπεσαντρατανά το «κουμάντο» στην οπισθοφυλακή της ΑΕΚ

Γκαμάρα, Ραμπεσαντρατανά το «κουμάντο» στην οπισθοφυλακή της ΑΕΚ

Τα (πλείστα όσα...) προβλήματα ξεπεράστηκαν, κατά τα φαινόμενα, και η ΑΕΚ πέτυχε να ικανοποιήσει τη βασική απαίτηση του Φερνάντο Σάντος, τη θωράκιση της άμυνας. Ο (πολυπόθητος) Κάρλος Γκαμάρα φτάνει, έστω και ως δανεικός, στη Νέα Φιλαδέλφεια· μαζί του ο κάπτεν της Παρί (με το όνομα σαν... γλωσσοδέτη), Ερίκ Ραμπεσαντρατανά.

29

Τα (πλείστα όσα…) προβλήματα ξεπεράστηκαν, κατά τα φαινόμενα, και η ΑΕΚ πέτυχε να ικανοποιήσει τη βασική απαίτηση του Φερνάντο Σάντος, τη θωράκιση της άμυνας. Ο (πολυπόθητος) Κάρλος Γκαμάρα φτάνει, έστω και ως δανεικός, στη Νέα Φιλαδέλφεια· μαζί του ο κάπτεν της Παρί (με το όνομα σαν… γλωσσοδέτη), Ερίκ Ραμπεσαντρατανά.

Κατ αρχάς ο Γκαμάρα· η Φλαμένγκο παραχώρησε τον πολύτιμο στόπερ της στην ΑΕΚ ως δανεικό με οψιόν αγοράς -πήρε ως αντάλλαγμα 200 εκατ. δρχ. για τον ένα χρόνο της συμφωνίας και, εάν η Ένωση επιθυμεί να τον κρατήσει, οφείλει να δώσει στους Βραζιλιάνους δύο δισ. δρχ. το ερχόμενο καλοκαίρι.


Αντίθετα, ο Γάλλος φτάνει «οριστικά» στη Φιλαδέλφεια, έναντι 600 εκατ. δρχ. που οι «κιτρινόμαυροι» πληρώνουν στην Παρί Σεν Ζερμέν -ο 29χρονος αμυντικός θα λάβει 200 εκατ. δρχ. για κάθε χρόνο συμβολαίου με την ομάδα.


Έτσι, η ΑΕΚ μετακομίζει στο… «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να υποδεχτεί εντός της εβδομάδας τα νέα της αποκτήματα. Σύμφωνα με πηγές, οι δύο νεαποκτηθέντες δεν θα χρειαστεί να πετάξουν για τη Γερμανία (όπου η προετοιμασία της ομάδας), αλλά θα γνωριστούν με τον Σάντος και την υπόλοιπη ομάδα στην Αθήνα, καθώς οι… ξενιτεμένοι επαναπατρίζονται την ερχόμενη Τετάρτη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024