Για δικαίωση της ΝΔ στο θέμα λειτουργίας των ραδιοσταθμών κάνει λόγο ο Θ.Ρουσόπουλος
Η Νέα Δημοκρατία κάλεσε την κυβέρνηση να υιοθετήσει τις προτάσεις της για την άρση του αδιεξόδου στο ζήτημα της λειτουργίας των ραδιοφωνικών σταθμών της Αττικής, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θόδωρος Ρουσόπουλος.
31
Η Νέα Δημοκρατία κάλεσε την κυβέρνηση να υιοθετήσει τις προτάσεις της για την άρση του αδιεξόδου στο ζήτημα της λειτουργίας των ραδιοφωνικών σταθμών της Αττικής, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θόδωρος Ρουσόπουλος.
«Στις 26 Μαρτίου η Νέα Δημοκρατία επεσήμαινε ότι, με εφικτές τεχνικές διευθετήσεις, ο αριθμός των προς διάθεση συχνοτήτων για τη ραδιοφωνία Αττικής υπερβαίνει τις τριάντα πέντε. Την επομένη, ο υπουργός Τύπου και ΜΜΕ, υπερασπιζόμενος την αυταρχική επιλογή της κυβέρνησης να κλείσει με τη βία ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθύβριζε τη Νέα Δημοκρατία αλλά και βουλευτές όλων των κομμάτων ως διασαλευτές της νομιμότητας, εμμένοντας στη θέση του για 28 προς διάθεση συχνότητες» τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος.
«Στις 31 Μαΐου το πόρισμα της επιτροπής ειδικών επιστημόνων, που κατατέθηκε στη Βουλή, ήρθε να δικαιώσει πλήρως τη Νέα Δημοκρατία, αφού, σύμφωνα με αυτό, στην Αττική μπορούν να λειτουργήσουν νόμιμα 39 συχνότητες» προσέθεσε ο ίδιος.
Κάλεσε επίσης την κυβέρνηση να υιοθετήσει τις προτάσεις της ΝΔ, και συγκεκριμένα να παραταθεί η λειτουργία όλων των σταθμών, οι οποίοι σύμφωνα με γνωμοδότηση του ΕΣΡ πληρούσαν τις προϋποθέσεις, και η κυβέρνηση, σε συνεργασία με το ΕΣΡ, να δρομολογήσει γρήγορες, ουσιαστικές και αδιάβλητες διαδικασίες, ώστε εντός τριμήνου να προκηρυχθούν όλες οι προς διάθεση συχνότητες και να εκδοθούν οι άδειες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κιμ Καρντάσιανς: Πέθανε η γιαγιά της – Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας
- Ανεξαρτητοποιήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη – Τις επόμενες ημέρες παραιτείται και απο αντιπρόεδρος της Βουλής
- Το τελευταίο αντίο στη μεγάλη ηθοποιό Μάρω Κοντού
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εγκληματική οργάνωση διακινούσε μετανάστες – Πώς δρούσε από τον Έβρο έως τη Θεσσαλονίκη
- Μηχανογραφικό: Μέχρι στις 2 το μεσημέρι η δυνατότητα διαγραφής σχολών
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι
- «Ο Έμπολα μπορεί να νικηθεί»: Η Ουγκάντα ανακοίνωσε την ίαση του τελευταίου μολυσμένου ασθενή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442