«Μάλλον απίθανα» τα σενάρια των Times για τους Αγώνες, κατά τα αυστραλιανά ΜΜΕ
«Μάλλον απίθανο» χαρακτηρίζεται από τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης το σενάριο της βρετανικής εφημερίδας The Times για μεταφορά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 από την Αθήνα στο Σίδνεϊ, σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν κατορθώσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.
53
«Μάλλον απίθανο» χαρακτηρίζεται από τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης το σενάριο της βρετανικής εφημερίδας The Times για μεταφορά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 από την Αθήνα στο Σίδνεϊ, σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν κατορθώσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.
Ιδιαίτερη έμφαση έσπευσαν να δώσουν στο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας οι Αυστραλοί, ωστόσο αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της προετοιμασίας για την Ολυμπιάδα.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Herald Sun τιτλοφορεί το σχετικό ρεπορτάζ «Φουντώνουν οι φήμες πως οι Αγώνες του 2004 ίσως γίνουν στο Σίδνεϊ» και η Australian τονίζει ότι όχι μόνο καθυστερούν τα έργα, αλλά ότι υπάρχει και πρόβλημα τρομοκρατίας.
Επίσης, το τηλεοπτικό Κανάλι 2 κάνει λόγο για μεγάλες υπερβάσεις του προϋπολογισμού και ο ραδιοφωνικός σταθμός 3AW υπογραμμίζει ότι «συνεχίζονται οι διαφορές μεταξύ κυβέρνησης και οργανωτικής επιτροπής του Αθήνα 2004».
Τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν ότι «η Αθήνα μάχεται για σώσει τους Αγώνες», ωστόσο παραδέχονται ότι το σενάριο μεταφοράς των Αγώνων στο Σίδνεϊ είναι μάλλον απίθανο και παραθέτουν τις δηλώσεις ικανοποίησης του Ζακ Ρογκ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για να εξετάσει την πορεία των Ολυμπιακών έργων.
Εν τω μεταξύ, στις ΗΠΑ θα μεταβούν την Κυριακή ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου και η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του «Αθήνα 2004» Γιάννα Αγγελοπούλου, προκειμένου να λάβουν μέρος, την Τρίτη, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Κέντρου Εκεχειρίας.
Ο υπουργός Εξωτερικών θα εκφωνήσει την εναρκτήρια ομιλία στην ημερίδα με θέμα: «Επενδύσεις στη Σύγχρονη Ελλάδα (Investing in Modern Greece – Economy Stock Market 2004 Olympic Games)», κεντρική ομιλήτρια της οποίας θα είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου. Στη διάρκεια της παραμονής τους, ο Γ.Παπανδρέου και η Γ.Αγγελοπούλου θα έχουν συναντήσεις με εκπροσώπους των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Λίβανος θα ζητήσει παράταση της εκεχειρίας για ένα μήνα με το Ισραήλ – Τι ζητάει
- Σύριοι στο στόχαστρο του δόγματος Πλεύρη
- Ψήφισμα στήριξης της ΚΕΔΕ των κοινωνικών δομών και του ανθρώπινου δυναμικού των Δήμων
- Ο Άλεκ Πίτερς έκανε το τραπέζι στους πρωταθλητές Εφήβους του Ολυμπιακού (pics)
- Συναγερμός στη Ζάκυνθο για λεπτοσπείρωση – Ένας θάνατος και δύο κρούσματα στο μικροσκόπιο
- Κίνηση στη κεντροαριστερά, νευρικότητα στελεχών εν αναμονή Τσίπρα – Οι κλεφτές ματιές στον Ανδρουλάκη
- Τρεις τροπολογίες για τις τράπεζες κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ – Τι προβλέπουν
- Πέθανε ο Στέφανος Ληναίος σε ηλικία 98 χρόνων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442