Ημερίδα στην Κοζάνη: Δυσπεψία-έλκος, Φαρμακείο και Διαδίκτυο
Αθήνα: Ημερίδα με θέμα Ανώτερο πεπτικό (δυσπεψία - έλκος) και Φαρμακείο και Διαδίκτυο, διοργανώνει η εταιρεία Allen, μέλος του ομίλου GlaxoSmithKline. Στο συνέδριο μετέχουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25/4/2001, στην αίθουσα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης.
Αθήνα: Ημερίδα με θέμα Ανώτερο πεπτικό (δυσπεψία – έλκος) και Φαρμακείο και Διαδίκτυο, διοργανώνει η εταιρεία Allen, μέλος του ομίλου GlaxoSmithKline. Το συνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα των Φαρμακευτικών Συλλόγων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25/4/2001, στην αίθουσα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης.
Ομιλητές θα είναι οι Αρης Χατζησμάλης, ιατρικός σύμβουλος SB και μέλος του ομίλου GSK, και ο Κώστας Μαρκόπουλος, Commercial Support Manager της GlaxoWellcome, εταιρείας μέλος του ομίλου GlaxoSmithKline.
health.in.gr
- MEGA: Στην κορυφή της τηλεθέασης με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Τι ισχύει για τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Άγιαξ: Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
- Σάκκαρη – Αντρέεβα 0-2: Ήττα και αποκλεισμός στο Australian Open
- Κακοκαιρία: Αναστέλλονται οι διανομές από eFood, Wolt και Box
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Στον ανακριτή ο δράστης – Τι θα πει στην απολογία του
- VITA: Το νέο τεύχος έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
