Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ευχές δέχτηκαν από τον ΥΠΕΘΑ οι νοσηλευόμενοι στο στρατιωτικό νοσοκομείο
Τους αξιωματικούς και οπλίτες που νοσηλεύονται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ακης Τσοχατζόπουλος.
Τους αξιωματικούς και οπλίτες που νοσηλεύονται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ακης Τσοχατζόπουλος.
Μοίρασε δώρα και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους νοσηλευόμενους, μεταξύ των οποίων είναι και ο διοικητής του Λιμενικού Σώματος υποναύαρχος Ελευθέριος Μαργωμένος, ο οποίος υπέστη πρόσφατα ατύχημα.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος εξέφρασε παράλληλα τη χαρά του που ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για το νέο νοσοκομείο, λέγοντας ότι το γεγονός αυτό αποτελεί για την ηγεσία του υπουργείου έναν πραγματικό «πασχαλιάτικο μποναμά». Οι εργασίες κατασκευής του νέου στρατιωτικού νοσοκομείου υπολογίζεται ότι θα αρχίσουν το Φθινόπωρο.
Κοντά στους στρατευμένους θα περάσει το Πάσχα και ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Κώστας Παπαδόπουλος. Την Κυριακή θα επισκεφθεί στρατόπεδα του νομού, μαζί με το διοικητή του Γ ΣΣ, στρατηγό Γρηγόρη Γκλεζίδη. Η επίσκεψη θα αρχίσει στις 11 το πρωί από το στρατόπεδο της Ασσύρου και θα συνεχιστεί στα στρατόπεδα Παύλου Μελά, Σέδες και Νταλίπη, όπου μαζί με τους στρατευμένους θα ανταλλάξουν ευχές και θα γιορτάσουν το Πάσχα.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59