Στοιχεία από την πολιτική των Αθνάρ και Μπλερ θα περιέχει το πρόγραμμα του ΚΕΠ
Τα πολιτικά προγράμματα του Ισπανού πρωθυπουργού Χοσέ Μαρία Αθνάρ και του Βρετανού ομολόγου του Τόνι Μπλερ επεξεργάζεται ομάδα στελεχών του ΚΕΠ, προκειμένου να εκπονήσει την πολιτική πρόταση του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
53
Τα πολιτικά προγράμματα του Ισπανού πρωθυπουργού Χοσέ Μαρία Αθνάρ και του Βρετανού ομολόγου του Τόνι Μπλερ επεξεργάζεται ομάδα στελεχών του ΚΕΠ, προκειμένου να εκπονήσει την πολιτική πρόταση του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθεροτυπία τη Μ.Τετάρτη, στόχος του νέου κόμματος είναι να προσελκύσει το ενδιαφέρον του «νέου πολιτικού κέντρου» ή το χώρο της «κοινωνικής σύνθεσης», όπως ονομάζει ο ιδρυτής του Κινήματος Ελεύθερων Πολιτών το λεγόμενο μεσαίο χώρο, διαφοροποιούμενος από τον όρο που χρησιμοποιεί ο Κώστας Καραμανλής.
Το πρόγραμμα του κόμματος επεξεργάζονται ομάδες εργασίας που έχουν συγκροτηθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Επιπλέον, έπειτα από συσκέψεις, ο Δ.Αβραμόπουλος κατέληξε ότι έως τα τέλη του μήνα θα έχει ανακοινώσει τα ονόματα των πρώτων 30 στελεχών του -πρόκειται κυρίως για τεχνοκράτες- που θα αποτελέσουν το κεντρικό επιτελικό όργανο του ΚΕΠ.
Ο δήμαρχος Αθηναίων φέρεται να αναζητεί ηχηρά ονόματα για το κόμμα του, μετά την επιστροφή του Γιώργου Σουφλιά στη ΝΔ. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι περιοδείες του επικεφαλής του σχετικού τομέα του ΚΕΠ στην περιφέρεια, Γιώργου Κρεμλή, αποφέρουν αποτέλεσμα, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις δυσαρεστημένοι πολιτευτές των δύο μεγάλων κομμάτων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ενταχθούν στους Ελεύθερους Πολίτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός στη Ρεάλ Μαδρίτης: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Φλορεντίνο Πέρεθ
- Το Fast & Furious μπαίνει με «σπασμένα φρένα» στη μικρή οθόνη
- Νέα εποχή στις κυβερνοεπιθέσεις – Χάκερ χρησιμοποίησαν ΑΙ για να βρουν κρίσιμο κενό ασφάλειας
- Δεν πήγε Βαλένθια ο Σλούκας
- Ταμείο Ανάκαμψης: Η «ιστορική» ευθύνη της κυβέρνησης – Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει το ΠΑΣΟΚ
- Πώς δρούσε η συμμορία που έκανε ένοπλες ληστείες σε τράπεζες – Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή τους στην Κάτω Τιθορέα
- Μεταρρύθμιση με σύννεφα για τον νέο ΟΠΕΚΕΠΕ
- Χωρίς Tαβάρες η Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four, αμφίβολος και ο Άλεξ Λεν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 12.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jyjyjyjy-27091263-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442