«Μάχη» κατά των βεγγαλικών δίνει η αστυνομία εν όψει του Πάσχα
Αυστηρά μέτρα για την πρόληψη χρήσης κροτίδων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων έχει λάβει η αστυνομία, προκειμένου να μην υπάρξουν και φέτος δυσάρεστα περιστατικά.
56
Αυστηρά μέτρα για την πρόληψη χρήσης κροτίδων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων έχει λάβει η αστυνομία, προκειμένου να μην υπάρξουν και φέτος δυσάρεστα περιστατικά.
Εν τω μεταξύ, διακόπτεται η χορήγηση αδειών εισαγωγής, αγοράς, εμπορίας και μεταφοράς φωτοβολίδων και βεγγαλικών με εξαίρεση την αγορά των απαραίτητων ποσοτήτων για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας.
Παράλληλα, όπως αναφέρει τη Μ.Πέμπτη Η Καθημερινή, διεξάγονται αυστηροί έλεγχοι σε καταστήματα, ακόμη και σε σπίτια. Από την 1η Μαρτίου έως την 9η Απριλίου πραγματοποιήθηκαν περίπου 4.000 έλεγχοι, συνελήφθησαν 113 άτομα και κατασχέθηκαν περισσότερες από 200.000 φωτοβολίδες, βεγγαλικά, κροτίδες, πυροτεχνήματα και 45 αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί. Πάντως, τη Μ.Τετάρτη οι Αρχές συνέλαβαν στη Χίο δύο νεαρούς, τον Ευστράτιο Καρυστιανό και τον Βασίλειο Μπάκουλη, για παράνομη κατοχή και κατασκευή πυροτεχνημάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής
- Επενδύσεις: Πώς η γεωπολιτική αναταραχή και η ενεργειακή κρίση μετέβαλε το κλίμα στην Ελλάδα
- Οι 5 πιο ακριβοί εμπορικοί δρόμοι στον κόσμο – Η θέση «έκπληξη» της Ερμού
- Πώς τα video games επηρεάζουν τη μνήμη;
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Δημόσιο: Ποιοι εργαζόμενοι αποκτούν επικουρική ασφάλιση
- Χρέη στην εφορία: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιους και πώς ωφελεί η ρύθμιση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442