Έτοιμα και τα τελευταία χιλιόμετρα της οδού Αλεξανδρούπολης – Κήπων
Επτά χιλιόμετρα από το Αρδάνιο στους Κήπους, με τα οποία ολοκληρώνεται το αυτοτελές τμήμα της οδού Αλεξανδρούπολης - Κήπων της Εγνατίας Οδού, εγκαινίασε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κώστας Λαλιώτης.
Επτά χιλιόμετρα από το Αρδάνιο στους Κήπους, με τα οποία ολοκληρώνεται το αυτοτελές τμήμα της οδού Αλεξανδρούπολης – Κήπων της Εγνατίας Οδού, εγκαινίασε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κώστας Λαλιώτης.
Ο υπουργός δήλωσε ότι «η κυβέρνηση με τα έργα της αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν δύο Ελλάδες, αλλά μία» και στόχος της είναι η βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη.
Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της Εγνατίας Οδού, Σέργιος Λαμπρόπουλος, τόνισε ότι έως και το καλοκαίρι του 2002 θα έχουν παραδοθεί στην κυκλοφορία 190 από τα 207χλμ. από την Καβάλα μέχρι τους Κήπους.