«Εξωθήθηκα σε παραίτηση όταν δεν έγιναν οι συλλήψεις που ζήτησα»
Τα σενάρια περί συσχετισμού του ΠΑΚ με την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη επανέφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή του BBC 2, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Σε αυτή φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Στέλιου Παπαθεμελή, ο οποίος έκανε λόγο για εξώθηση σε παραίτηση όταν δεν πραγματοποιήθηκαν οι συλλήψεις που ζήτησε.
53
Τα σενάρια περί συσχετισμού του ΠΑΚ με την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη επανέφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή του BBC 2, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Σε αυτή φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Στέλιου Παπαθεμελή, ο οποίος έκανε λόγο για εξώθηση σε παραίτηση όταν δεν πραγματοποιήθηκαν οι συλλήψεις που ζήτησε.
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, ο κ. Παπαθεμελής τόνισε ότι εξαναγκάστηκε σε παραίτηση όταν δεν έγιναν οι συλλήψεις υπόπτων για τρομοκρατικές ενέργειες, που είχε ζητήσει. Τα στοιχεία που οδηγούσαν στα συγκεκριμένα άτομα είχαν προκύψει από τα αρχεία της Στάζι, υποστήριξε ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης.
Στην ίδια εκπομπή φιλοξενήθηκαν, μεταξύ άλλων, δηλώσεις του πρώην διοικητή της CIA, Τζέιμς Γούλσεϊ, και του Αμερικανού πρώην διπλωμάτη, Γουέιν Μέρι, οι οποίοι συσχέτισαν τη 17Ν με Έλληνες πολιτικούς. Επιπλέον, δεν έλειψε η αναφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, για τους οποίους τέθηκε το θέμα της ασφάλειας κατά τη διεξαγωγή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σοκ στον Βόλο: 52χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη – Τον αναζητούσε ο αδελφός του
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Βήμα βήμα η διαδικασία
- ΠΑΣΟΚ: Αθήνα και Αττική πνίγονται από το κυκλοφοριακό, αλλά η κυβέρνηση δεν γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθεί η Γραμμή 4 του Μετρό
- «Σε προφορική συμφωνία Μπαρτσελόνα και Ίντερ για τον Μπαστόνι»
- Εκκενώθηκε το Δημαρχείο Καλαμάτας στα πλαίσια άσκησης
- «Με τρυπούσαν αλλά δεν έβγαινε αίμα» – Η αφήγηση ενός από τους τελευταίους «εκκαθαριστές» του Τσερνόμπιλ
- «Ρεσάλτο» των ΗΠΑ σε τάνκερ που υπόκειται σε κυρώσεις
- Έρωτας, ζήλια και φωτιά στη «Γη της ελιάς»: Ραγδαίες εξελίξεις και ένας δεσμός στο χείλος του γκρεμού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442